reklama
..,upssssss chyba sie poobrażały..albo forum zmieniły...
haloooooooooooooooooooo
gdzie sie podzioalyscie???
ania juz po przeprowadzce???
magda jak tam strasiu w brzusiu???
meldować sie tu szybko
halooooooooooooo juz jestem:-)Stasiu ma sie bardzo dobrze, tzn wypycha sie, kopie matke, i marze juz zeby bylo po;-)
Kochana teraz to juz musimy sie naprawde spotkac, mam nadzieje ze przedpoludnia juz bede miala wolne bo Zoche wyslalam do przedszkola(dzis pierwszy raz)Napisz na priv kiedy ci pasuje i w jakich godzinach. Troche sie boje, bo teraz znikimsie nie spotykam bo wygladam jak slon (sama zauwazysz) alecoz raz kozie smierc
{agnieszka}
styczniówka'06 lipiec'08
Magdasf i jak Zosia zniosła rozstanie z mamą, jak przeżyła ten 1-szy dzień?
Rewelacja (choc nie chce zapeszyc), nawet popoludniu ja postraszylam ze jak bedzie niegrzeczna to jutro nie pojdzie do przedszkola i "chodzila" jak w zegarku;-);-) Niby minal rok od ostatniej jej wizyty w przedszkolu a taka ogromna zmiana!!!Zobaczymy jak to bedzie dalejMiala przykra przygode na placu zabaw, bo jak sie bawili cala grupa to pszczola ja uzadlila, i wtedy troszke plakala ale byla dzielna i wolala tylko swojego kolege z podworka z ktorym codziennie sie bawi przed blokiem. Takze obie jestesmy zadowolone, choc mnie pewnie poki sie nie rozpakuje bedzie sie dopoludnia nudziloMagdasf i jak Zosia zniosła rozstanie z mamą, jak przeżyła ten 1-szy dzień?
Dopiero teraz znalazłam ten wątek-ja tez jestem mamusią z Łodzi:-). Mam 8-letnia córkę-chodzi do SzP nr 81, my mieszkamy przy Pl.Wolnosci. W grudniu urodze drugą córę-własnie sie zastanawiam w jakim szpitalu.Moim lekarzem prowadzącym jest dr Guzowski, przyjmuje w OMEGA na Piotrkowskiej,pracuje tez w Madurowiczu-POLECAM, bardzo miły i rzetelny.
Witam..Jestem tu nowa...czy sa jakies mamusie na forum z Piotrkowa?
reklama
Witajcie!
Ja również jestem nowa . Mam nadzeję, że przyjmiecie mnie do Waszego grona łódzkich mam . Jestem mamą 2-letniego Tomka, mieszkamy na Bałutach. Od razu przy okazji pierwszego postu chciałabym prosić Was o pomoc w znalezieniu dobrego urologa. Może znacie takiego? Będę bardzo wdzięczna za wszelkie informacje.
Ja również jestem nowa . Mam nadzeję, że przyjmiecie mnie do Waszego grona łódzkich mam . Jestem mamą 2-letniego Tomka, mieszkamy na Bałutach. Od razu przy okazji pierwszego postu chciałabym prosić Was o pomoc w znalezieniu dobrego urologa. Może znacie takiego? Będę bardzo wdzięczna za wszelkie informacje.