reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
Cudnie kolejny Franek moj synus ma 22 miesiace i jest juz taaaaki dosrosly:) my mieszkamy na rzgowskiej ale :) juz niedlugo wyprowadzamy sie na zielony romanow:) poozdrawiamy serdecznie

Franko - grzechotka jest z Dabrowy ale teraz jest akurat na wczasach ..ucieszy sie jak dowie się ze w koncu jest jakas mamuska z jej okolic:tak:wraca chyba za kilka dni!!

no i ja sie ciesze ze niedługo Ana78 zostanie moją sąsiadką!!!! ana78 remontujcie remontujcie !~!~!!!!

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny,
rzadko się odzywam, bo już nie mieszkam w Łodzi., ale podczytuje Was na bieżąco ;-)
Kochane, mam do sprzedania mieszkania na Cmentarnej, może akurat ktoś z Waszych znajomych albo Wy same będziecie zainteresowane. Oto link: Mieszkania sprzedam Łódź, Polesie/ Bezpośrednio, 62 m2, 2 pokoje
Jakby coś to piszcie, albo dzwońcie na podany numer.
Pozdrawiam mocno sentymentalnie!

Viki to Ci powiem ze juz wlasnie wczoraj skonczylismy HIP HIP HUURRAAA!!!! Jeszcze tylko sprzatanko w tym tygodniu iiii :) sie wprowadzamy Nawet nie wiesz jak ja tez sie ciesze ze bedzie ktos obok przyjazny chetny do spacerkow:) Bedziemy w kontakcie :) nuzki i pozdrawiam

hej hej

franko ja jestem z dąbrowy strasznie się ciesze że wreszcie ktoś z tej strony miasta a nie ze wsi romanów hehehhe:-D:-D:-D;-)moze wreszcie będę miała z kim na spoacery chodzić a z jakiej części dąbrowy jesteś ????

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry