reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z Łodzi

Ana 78 nie ma pojęcia jak nazywa si.ę to przedszkole ale jesli bedzie taka potrzeba to podejdę i zapytam. wiem jedynie ze tam tez jest lista "rezerwowa" i znajoma powiedziala mi ostatnio ze powinnam juz pojsc i zapisac Pawła..jeśli chce by za 2 lata tam chodził...masakra jakas...

a Ty przeprowadzilaś się już na romanow????????

a apropo przedszkola to moj Damian chodzil do kornelówki...tez prywatne przedszkole na ul organizacji win. za rynkiem bałuckim. daleko- ale przedszkole suuuuuper..niestety nie mielismy innego wyjscia bo przeprowadzilismy sie ze śląska w polowie roku wiec panstwowe przedszkole nie wchodzilo w gre bo nie bylo miejsc..no a w prywatnych tez bylo roznie.ale z czystym sercem polecam tamto przedszkole.390 miesiecznie z 5 posilkami angielskim, wloskim , teatry, wycieczki i wiele wiele innych atrakcji.

Ostatnia edycja:
reklama
Wiki ja w szoku jestem, w zeszlym roku z marszu weszla zosia do tego prywatnego przedszkola na zielonym romanowie i bylo jeszcze mnustwo wolnyc miejsc. Moze cos sie ruszylo od tego roku, ale nawet z tego co sie orientuje to sasiadki siostra od lutego poslala tam swojego syna i tez nie bylo wiekszego problemu, nie bylo zadnych rezerwowych list....

Ana 78 nie ma pojęcia jak nazywa si.ę to przedszkole ale jesli bedzie taka potrzeba to podejdę i zapytam. wiem jedynie ze tam tez jest lista "rezerwowa" i znajoma powiedziala mi ostatnio ze powinnam juz pojsc i zapisac Pawła..jeśli chce by za 2 lata tam chodził...masakra jakas...

O rany! To chyba niemożliwe! Powariowali, czy co? :eek:

Mnie wogole przeraza to co teraz sie dzieje, najpierw pozamykali przedszkola bo za malo dzieci, a nasze super panstwo nie bedzie lozylo na przedszkola w ktorych w grupie jest 15 dzieci zamiast 22, a teraz gdy dzieci jest coraz wiecej pojawia sie problem. Pomylka jest dla mnie gimnazjum, a teraz jeszcze to zeby 6-latki szly do 1-wszej klasy!! Tak bardzo chcemy podazac za karajami "bardziej rozwinietymi" szkoda tylko ze tylko w tej kwestii, szkoda ze nikt sie nie zainteresuje innymi kwestiami dorownania do nich.

Magda, zgadzam się z Tobą całkowicie. W dodatku kraje "bardziej rozwinięte" (mam tu na myśli Wlk. Brytanię) podobno dążą do tego, żeby zmienić system nauczania na bardzo podobny do tego, który był wcześniej w Polsce, tylko czekają z taką reformą, bo im pieniędzy szkoda. A Polacy jak gęsi... Ech...

Witajcie Kobietki:)
tak tak szalenstwo z tymi przedszkolami....:) na romanowie nie mam szans na zapisanie w tym roku mojego Franeczka bo za mlody jest jeszcze:) od 3 lat przyjmuja ale Pani powiedziala ze wlasnie rozpoczeli zapisy UWAGA na wrzesien 2009 hihihihi jestem wiec 9 na liscie..........w poniedzialek ide probowac w sielankowie w Rabieniu:) zobaczymy - napisze co z tego wyjdzie....

VIKI jeszcze ze 3-4 tygodnie i konczymy plytki parkiety etc wiec sie wprowadzimy mam nadzieje ze juz w sierpniu:) wiec mam nadzieje na wspolne spacerki....:)

pozdrawiam

Witam po prawie 2 letniej przerwie, nie jestem na bieżąco więc narazie tylko się przywitam i już oblatuje posty:-)
jestem z Nowosolnej

Ostatnia edycja:
hehe sluchajcie poszłam dziś do tego przedszkola na romanowie zobaczyc co i jak z tymi zapisami...i wiecie co mój Paweł ma pół roku i juz zapisałam go na rok 2010:szok::szok::szok:i jestem 10 na liście:szok::szok::szok:

szok..

ana 78 wiec remontujcie i przeprowadzajcie sie szybciutko:tak:

no witam dawno tu nie zaglądałam

chyba też musze zapisać już małego do przedszkola ale kurcze nie wiem na który rok hehehhechyba na 2010 tak jak Viki będzie miał już prawie 3 lata to chyba dobry czas na przedszkole:-D
ale ja musze bliżej poszukac jakiegoś przedszkola dobrego ktoś zna jakeiś dobre na dabrowie ????

ja tez powinnam sie przespacerowac do przedszkola spytac jak z zapisami na przyzszly rok. mam nadzieje ze jeszcze sie załapiemy- chcialabym zeby mala poszla juz od wrzesnia

reklama
Witam
Dziewczyny a co z naborem elektronicznym przez internet????
Ja mojego synka musze posłać od września i zaczynam być przerażona !!
A słyszałyście o jakims przedszkolu na Widzewie?

Do góry