reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

Hmmm no niby tak, zawsze mozna cos załatwić, ale wiem po sobie, że ja osobiscie bym nie chciała, zeby obok z ta druga byl obcy dla mnie facet... to mimo wszystko troche krępujace, i działa w obydwie strony... Zobaczymy
A powiedz mi, czy ten tygodniowy pobyt to standardowo tak długo? Ile jest łozek na sali? Czy przy pokojach sa łazienki? :)

reklama
Czesc Wam Łodzianeczki!
Dołaczyłam do was dziś wiec sie przedstawie.
Mam na imie Magda
Mam 28 lat
Jestem mama dwóch dziewczynek:Julii i Kasi.
Mieszkam na teofilowie na ulicy Łanowej niedaleko dworca Zabieniec.
Ja rodziłam Julke w Madurowiczu(prowadziła mnie dr.Elzbieta Baś-Budecka) ze szpitala byłam bardzo zadowolona a rodziłam w marcu przed ta całą afera z bakteriami.
Kasie rodziłam w Rydygierze(prowadził mnie dr.Antoni Baradyn-swietny lekarz) ale byłam juz mniej zadowolona z opieki,bo trzeba było o wszystko sie prosić pielegniarek choc ja sobie sietnie radziłam i raczej niepotrzebowałam pomocy
A to pare fotek moich dziewczynek

Cześć dziewczyny jakoś dopiero teraz tu trafiłam wstyd ;) Ja też jestem z Łodzi, mieszkam na chojnach :)

Witaj magdazłodzi, Miło mi Was poznać :)

Ja mam na imię Agnieszka, mam 31 lat i mieszkam na Janowie. Mam 5 letnią córeczkę Julcię, która jest wcześniaczkiem
z 30 hdb.

Zapraszamy serdecznie! Równowaga płci po mału zostaje przywrócona ;)

No witamy.
Ja również mam na imię Agnieszka,mam 25 lat i mieszkam niedaleko Agawy, bo na Olechowie.
Mam dwóch chłopców.
Kamila 3 lat i Oskara 10 miesięcy.
No tak zgadza sie same chłopaki tu u Nas.

reklama
Powitać nową Łodziankę! Nareszcie ktoś z mojego końca! Bo ja z Aleksandrowa, ale mój mąż rodowity Teofilanin!
Hi! Ale jak urodzę ja, Kropecka i Elpis to znów chłopaki górą!
Znam dr. Baś! Ma ciągle "chmurę" nad głową i zmarszczone czoło, ale to świetny lekarz i doskonały specjalista od USG! ;D I nawet sympatyczna jak się z nią dłużej porozmawia i chętnie na wszystkie pytania odpowie!

Do góry