reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

Jasne jak tylko ten snieg zniknie,bardzo lubie spacerki na Zdrowiu,a ty gdzie dokładnie ,mieszkasz na Kozinach?
A synka masz slicznego ;D ;D ;D

reklama
Za studenckich czasów wynajmowałam pokój na Srebrzyńskiej.

Kiedy tylko zrobi się cieplej i dzieciaczki przestaną chorować SPOTKAJMY SIĘ!
Będzie mi bardzo miło poznać was i wasze pociechy osobiście :)

Do nas dzisiaj przyjeżdża mój tato.. Julka w niebo wzieta! Dziadziuś to przecież instytucja.. no i można go sobie wokół małego palca okręcić ;D

A my ze starym wieczorkiem .. myk, myk.. na basen do Angeli - stare kości rozprostować ;)

Pozdrowionka :)

mieszkam na wapiennej (równolegla do ossowskiego a prostopadła do srebrzynskiej :D ).
jestem zdecydowanie za spotkaniem ;D
tylko niech sie cieplej zrobi!
daawno nie bylam na basenie...
a my dzis na imprezke do bagdadu :D nasz kolega dzis gra :)

ulik pisze:
mieszkam na wapiennej (równolegla do ossowskiego a prostopadła do srebrzynskiej :D ).
jestem zdecydowanie za spotkaniem ;D
tylko niech sie cieplej zrobi!
daawno nie bylam na basenie...
a my dzis na imprezke do bagdadu :D nasz kolega dzis gra :)
No wiem gdzie a tu bliżej Srebrzyńskiej czy dalej koło ryneczku??
Ja na 100% jestem za spotkaniem,moze poswietach co???

prawie dokładnie za ryneczkiem, czyli blizej dlugosza niz srebrzynskiej.

Irlandia no moze sie uda przed Swietami i wtedy pochwalisz sie jeszcze pieknym brzuszkiem ;D

macie moze jakis pomysl co do miejsca w ktorym moglybysmy sie spotkac ???

A ja tez kiedys na Kozinach mieszkalam :))) Ale to było hmmmm 14 lat temu :) Potem na Retkinii, a od wrzesnia na Stokach - normalnie Ukraina tutaj, wszedzie daleko, zero cywilizacji (no, przesadzilam troche, bo w koncu mamy internet :)))
Ulik - slicznego masz synusia :)))

Nie wiem, czy słyszałyście w radiu taką reklamę jakiegos salonu samochodowego w łodzi - ludzie pchają sie, zeby obejrzec nowy model auta i pod koniec jakis maluch się odzywa "Plosie pana, ja nic nie widze" - tak mi sie podoba jego glosik, ze juz nie moge sie doczekac naszego Kubusia :)))))

reklama
hehehe a ja myslalam ze niewiele osob wie co to są koziny :laugh:
ja tu od urodzenia mieszkam tylko teraz po drugiej stronie czyli wlasnie blizej wlokniarzy. wczesniej na kasprzaka.
no jak bedzie ladna i ciepla pogoda to moze byc ten plac zabaw obok lunaparku :) bylam tam z wojtkiem jak jeszcze nic nie kumal - fajnie by bylo zobaczyc jak sie teraz bawi :)
a reklamy nie znam bo nie slucham radia :p

Do góry