reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

Oj nie lubię sądów ;/;/;/
A u mnie roczek ehhh tort gości i dekoracje mam :-D:-D:-D więc chyba wszystko chociaż ostatnio :-(okazało że połowy ludzi nie będzie :-(

reklama
no dziewczyny gdzie wy zniklescie wszystkie tka cisza nastal:p
a ja mma pytanie kiedy pierwszych zabkow mozna sie spodziewac bo moja zachowuje sie tak jak by jej mialy wyratac ale to chyba za wczesnie

ja jetem i juz maly prawie zdrowy wiec nie długo będziemy mogły się spotkać :) a co do ząbków to nie ma reguły mogą i nawet tak wcześnie :)

bansikXd to sie ciesze ze maly juz zdrowieje znowu ma byc cieplutko wiec idealnie na spacerek:)
wampi a mozna jakso sprawdzic czy zabek idzie???
niby wszystko wskazuje na to ze to to tylko temperatury brakuje trohe jednak mnie szokuje ze tak wczesnie

reklama
witam dziewczyny, widzę, że w końcu się ktoś odezwał tutaj :) Miło was poznac

Marysia868 widzę, że Ty niebawem będziesz już mamusią aktywną :) Gdzie będziesz rodziła?

Ostatnia edycja:
Do góry