reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

raczej zależało by mi na czymś trochę tańszym, nie wiem może ktoś poleca jakąś małą knajpkę czy restaurację?? bardziej zależy mi na miejscu... nie potrzebujemy organizacji, klownów itp :):):)

reklama
jak dawno mnie tu nie bylo:p
i nic cisza nikt sie nie odzywa:p
troche sobie spacerujemy korzustamy z pgody bo ladnie.. a jutro w koncu na retkinie:) a jak tam u was?????

Witajcie! jestem mama prawie 6tyg Magdalenki i chetnie nawiaze znajomosci z Mamusiami. mieszkam na retkinii. Mam nadzieje ze bedzie mozna powymieniac sie spostrzezeniami i problemami, umowic na wspolne spacerki :). pozdrawiam wszystkie mamusie!

olenka822 e\witaj:)
ja mieszkalam wczesniej na retkini teraz tez tam bywam wiec moze kiedys rzem sie wybierzemy na spacerek:):)

a ja 82 :(, i choc nie czuje zebym miala tyle lat, to czasami sie niezle podlamuje myslac ze cos robie nie tak i jestem nie taka Mama jak powinnam. jakie to trudne byc Mama!!!jeszcze ta pogoda dobija! i Madzia prawie calymi dniami przy piersi siedzi, to moj najwiekszy problem, bo jedni mowia ze tak bywa a inni ze to chore. i badz tu madra.

olenka ja mam identycznie mala ubudstwia soedzenie przy piersi... nie daje sie nie mal odkladac .. na poczatku mnie t alamywalo ale teraz juz przyzwyczailam sie naszczescie w nocy mi co raz dluzej spi:)
wiec jestem szczesliwa:)

he dziewczyny wiecie moze co z komunikacji miejssiej jezdzi na wodnej????
albo w poblizu bo tam mam usg stawow biodrowych malenkaiej i nie wiem jak tam dojechac

reklama
Mala ma 6 tyg, dzis bylysmy na szczepieniu i teraz bidulka co chwile placze.w ogole przytyla tylko 760g ale miesci sie w normie tylko ze moglaby wiecej. martwilam siee z poczatku, ale chyba niepotrzebnie, ja tez bylam chudym dzieckiem.najwazniejsze ze zdrowa jest.
geroland-milo slyszec ze nie tylko ja mam taki problem z cycem :) i tez mam na\dzieje ze z wiekiem jej przejdzie. pozrawiam

Do góry