reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z Łodzi

raczej zależało by mi na czymś trochę tańszym, nie wiem może ktoś poleca jakąś małą knajpkę czy restaurację?? bardziej zależy mi na miejscu... nie potrzebujemy organizacji, klownów itp :):):)

reklama
jak dawno mnie tu nie bylo:p
i nic cisza nikt sie nie odzywa:p
troche sobie spacerujemy korzustamy z pgody bo ladnie.. a jutro w koncu na retkinie:) a jak tam u was?????

Witajcie! jestem mama prawie 6tyg Magdalenki i chetnie nawiaze znajomosci z Mamusiami. mieszkam na retkinii. Mam nadzieje ze bedzie mozna powymieniac sie spostrzezeniami i problemami, umowic na wspolne spacerki :). pozdrawiam wszystkie mamusie!

olenka822 e\witaj:)
ja mieszkalam wczesniej na retkini teraz tez tam bywam wiec moze kiedys rzem sie wybierzemy na spacerek:):)

a ja 82 :(, i choc nie czuje zebym miala tyle lat, to czasami sie niezle podlamuje myslac ze cos robie nie tak i jestem nie taka Mama jak powinnam. jakie to trudne byc Mama!!!jeszcze ta pogoda dobija! i Madzia prawie calymi dniami przy piersi siedzi, to moj najwiekszy problem, bo jedni mowia ze tak bywa a inni ze to chore. i badz tu madra.

olenka ja mam identycznie mala ubudstwia soedzenie przy piersi... nie daje sie nie mal odkladac .. na poczatku mnie t alamywalo ale teraz juz przyzwyczailam sie naszczescie w nocy mi co raz dluzej spi:)
wiec jestem szczesliwa:)

he dziewczyny wiecie moze co z komunikacji miejssiej jezdzi na wodnej????
albo w poblizu bo tam mam usg stawow biodrowych malenkaiej i nie wiem jak tam dojechac

reklama
Mala ma 6 tyg, dzis bylysmy na szczepieniu i teraz bidulka co chwile placze.w ogole przytyla tylko 760g ale miesci sie w normie tylko ze moglaby wiecej. martwilam siee z poczatku, ale chyba niepotrzebnie, ja tez bylam chudym dzieckiem.najwazniejsze ze zdrowa jest.
geroland-milo slyszec ze nie tylko ja mam taki problem z cycem :) i tez mam na\dzieje ze z wiekiem jej przejdzie. pozrawiam

Do góry