reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

no olenka nie jestes sama:p
moja to jest duza dziewczyna ponad 5 kg wazy:-) maly ciezatek:)
twja malenka przybiera normalnie spokojnie:) a dzsaj bylymy na retkini ana spacerku:)
moja po szczepieniu tez byla rozdarta dostala szczepionke w obie nozki tak mi jej szkoda bylo i to przez piec dni taka rozdarta byla

reklama
poczytalam troche i juz jestem spokojniejsza. z tym wiszeniem na cycu tez :). a jak wygladaja Wasze spacerki? ja moge wyjsc jak mala spi bo tak to placze, mysle ze jej po prostu niewygodnie w kombinezonie, czekam wiec na wiosne zeby spokojnie i na duzej wychodzic. w poniedz tez bylysmy na spacerku, ale krociutko bo sie zbudzila i ryk. jak bedzie taka duza jak Twoja to pewnie tez bedzie juz inaczej.

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki oj dawno mnie tu nie było :tak: ja jestem rocznik 90 wiec z tego co widzę najmłodsza :-D zazdroszczę wam z tymi cycami mój jadł tylko miesiąc a później już nie chciał :-(

hej:0
olu ja mojej na spacerki daje smoczek jak sie budzi to smoczek chodzi jej w buziuni i jest spokojna placze tylko jak wypada:-) nie wiem co bym bez niego zrobila:-) no moja strasznie nie lubi kombinezonu bo raczkami nie moze ruszyc placze jak jej go zkldam

bansikxd ja jestem dwa lata mlodsza od ciebie... czasami bym wolala krmic juz butelka bo to bardzo uciazliwe jak mala wisi prawie caly czas na cycu...

Ostatnia edycja:
Geroland mój od urodzenia bardzo uwielbia spacerki nawet w kombinezonie :tak: ooo to ty kochana jak sobie radzisz ze szkółka?? zaocznie czy dziennie?? Ja niby starsza ale kiedyś nie zdałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y: i teraz się męczę zaocznie(w tym roku maturka) :-D:-)

ja dziennie chodziam w zeszlym semestrze teraz musiaam zrobic sobie przerweze ze wzgledu na niunie i od przyszlego roku dopiero zaocznie sie wybieram taka troche pogmatwana sytuacja

Ostatnia edycja:
Geroland u mnie miałam spoko nauczycieli(cała ciążę byłam w szpitalu) i nie musiałam przerywać nauki- raz na jakiś czas dowoziłam prace do szkoły i tyle :D ale teraz przyszedł czas na naukę bo nie chodzenie w 2 lo do szkoły troszkę mnie "opóźniło" ;/ No i opowiadaj kochana jak tam spacerki się udają, mała się przyzwyczaiła??

A co z resztą dziewczyn.... gdzie jesteście??

reklama
to mialas super tez mi zalezalo na tym by nie przerywac nauki ale sie nie udalo staralam sie przedluzyc indywidualne ale nie dalo rady:-(
a spacerki super dzidzia spi albo smoczek cyca:)jak otworzy oczka to czasami ze mna po swojemu pogada:) nie lubi wychodzic jak snieg pada :p

teraz nie dlugo sprawa w sadzie wiec nerwy a ja u ciebie???? roczek juz przygotowany???

Do góry