reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

Witam nowe mamusie:-)
U mnie mala masakra, maly marudek marudkuje, bable ma i na jezyczku, daje mu wszystkie lekarstwa ale i tak niewiele mu chyba pomagaja, strasznie mi go zal:-(
Ide troche dom ogarnac bo jest jak po bitwie:tak: No smcznych paczkow wam dzisiaj zycze:-)

reklama
czesc dziewczyny.Jestem z łodzi i własnie odkryłam to forum.Przyjmiecie mnie do swego grona?

A wiec mam 21 lat mam na imie Dominika i mieszkamy na Bałutach.Razem z mezem wychowuje swojego 20 msc synka Arturka.:-)

Witaj Dominikaak! Ja też mieszkam na Bałutach! :tak::-)

ja mieszkam jakies 200 m od zabienca.:blink:

To znaczy, że prawie sąsiadkami jesteśmy! :tak: Ja też przy żabieńcu, ale bliżej dawnego kina (obecnie - dekompresja). :-) W takim razie koniecznie musimy się na jakiś wspólny spacerek umówić! :tak:

Ja też ja też na Bałutach:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Tylko za wiaduktem zaraz mieszkam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-(

Myszunia to zaraz przy przychodni i Swicie.Ja na Turoszowskiej mieszkam.Super ze tak blisko.A na spacerek chetnie sie wybierzemy.Pewnie sie juz nieraz gdzies widziałysmy.:-);-)
Tygrysku za wiaduktem w strone Teofilowa?Czy w strone Brukowej?

Myszunia to zaraz przy przychodni i Swicie.Ja na Turoszowskiej mieszkam.Super ze tak blisko.A na spacerek chetnie sie wybierzemy.Pewnie sie juz nieraz gdzies widziałysmy.:-);-)
Tygrysku za wiaduktem w strone Teofilowa?Czy w strone Brukowej?

Za wiaduktem na samym początku Aleksandrowskiej:tak::tak:dokładnie te pierwsze bloki 4 pietrowe za wiaduktem:tak::tak:

Ja tez jestem z Bałut, chociaz niektorzy mowia ze to zubardz. Mieszkam na klonowej to jest miedzy limanowskiego a lutomierska przed wlokniarzy :) Moze kiedy wybierzemy sie na jakis spacerek :) jest parka na hipotecznej z duzym placem zabaw i z parkingiem jak cos :) Tygrysek a bedziesz wybierac sie ze swoim skarbem na basen, ja mam zamiar zaczac od kwietnia :)

Dziewczyny, a jest tu jakaś przyszła mama, która na dniach wybiera się rodzić do Kopernika ??? Ja jestem z Retkini- koło "Maca" - i jak już "wyprę" Kubusia chętnie pospaceruję po osiedlach i parku z inną mamą :-) Tylko niech ta zima się już kończy, bo zieleni brak i słońca i doły dopadają, heh :-(

no prosze to wszystkie mamy do siebie rzut beretem :-)
dziw wybrałam sie do lekarza i myslalam ze nie dopcham tego wozka przez te zaspy.Nie znosze zimy wrrr....
Sandra ja juz Cie gdzies widziałam..... ;)

reklama
Do góry