reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

Dziewczyny, a jest tu jakaś przyszła mama, która na dniach wybiera się rodzić do Kopernika ??? Ja jestem z Retkini- koło "Maca" - i jak już "wyprę" Kubusia chętnie pospaceruję po osiedlach i parku z inną mamą :-) Tylko niech ta zima się już kończy, bo zieleni brak i słońca i doły dopadają, heh :-(
hej ja mieszkam na Retkini:) przed Maciem 3 przystanki:rofl2::rofl2::rofl2:
I za ok miesiąc zamierzam rodzic w Koperniku. mam tam umówiona położną:rofl2:

reklama
Stacja NOWA-GDYNIA na samym dole to jest cennik, a na stronce trzeba poszukac info. No, mnie tez te bicze przydałyby się. a dzis własnie przy kolanie od strony wewnetrznej zrobily sie rozstepy, ktore mnie strasznie bola, jakby zyly mi popekaly :/ wrrr

ojej bidulko smaruj sie smaruj jakimis specyfikami na to paskudztwo:baffled: a tak sie spytam gdyż widze ze nasze dzieciaczki w podobnym wieku sa;-) gdzie rodzilas slonce???? w ktorym szpitalu????;-)

hej dziewczyny:)
miałam rodzic w koperniku ale położna z która sie umówiłam wyjechała i w sumie stwierdziłam ze jednak bee rodziła w Madurowiczu.
W związku z tym mam pytanie czy któraś z was rodziła w tym szpitalu naturalnie i jak było. Ja chcę rodzic z mężem i w sumie tez nie wiem co zabrać ze sobą.
oproszę odpowiedz.

reklama
Dobry wieczor, ale sie tu ruch zrobil;-)U nas ciag dalszy ospy i juz wysiadam, Stasieniek jest tak wysypany ze szok,caly bialyod pudodermu,marudkuje caly czas i wcale mu sie nie dziwie....

hej dziewczyny:)
miałam rodzic w koperniku ale położna z która sie umówiłam wyjechała i w sumie stwierdziłam ze jednak bee rodziła w Madurowiczu.
W związku z tym mam pytanie czy któraś z was rodziła w tym szpitalu naturalnie i jak było. Ja chcę rodzic z mężem i w sumie tez nie wiem co zabrać ze sobą.
oproszę odpowiedz.

Ja rodzilam w madurowiczu 26 pazdziernika 2008 roku, czyli swiezo;-):-) Porodowka naprawde extra, nie moge nic zlego powiedziec, lekarze super a polozna rewelka, nie mialam swojej szlam na zywiol:tak:;-):-)
Ja mialam wszystko swoje, ubranka dla malego, pampersy,podklady poporodowe, itd., napewno musisz miec swoja koszulke do porodu, reszte w zasadzie jak nie zabierzesz to bez problemu ci daja. Ze mna tez rodzil maz, i musial tylko kupic sobie ubranie za 25 zl . Jak masz jeszcze pytania jakies to odpowiem:tak:

Do góry