reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
no widze ze zima przygoniła nowe mamuśki przed kompa...to dobrze
widze ze nas coraz wiecej.

magda a wiec kwasny byl u nas o okazuje sie ze wszystko jest juz w miare ok. za 2 tygodnie musze tylko pawłowi porobic wszystkie badania, krew, mocz, kał i wymaz z gardła i nosa zeby sprawdzic czy ten gronkowiec ktory wyszedł w kale, przypadkiem nie siedzi tez tam...i mam nadzieje ze nie...
no i zycze by choroby tez was w koncu opusciły...
poza tym to juz troche lepiej u nas.
pablo wraca do siebie - dzieki bogu.

wczoraj byla u mnie pani - potencjalna niania ale niestety nie spodobała nam sie...
no nic bedziemy czekac dalej..jakos specjalnie nam sie nie spieszy.

kurcze wiecie co..mam juz dosc tej zimy i mam nadzieje ze w koncu zrobi sie ciepło bedziemy mogły sie spotkac ania, magda......i moze inne dziewczyny.
buziaki dla was wszystkich

Ja też mam juz dość tej zimy!! Nie mam jak wychodzic z malym na spacery, cięzki ma z 4 piętra bez windy :/, a wozek mam cholernie ciezki. W chuscie czasami wychodze, ale teraz to boje sie, ze moge sie przewrocic.

Fajanie byloby sie spotkac , ja chętnie sie przyłącze.

Ja też mam juz dość tej zimy!! Nie mam jak wychodzic z malym na spacery, cięzki ma z 4 piętra bez windy :/, a wozek mam cholernie ciezki. W chuscie czasami wychodze, ale teraz to boje sie, ze moge sie przewrocic.

Fajanie byloby sie spotkac , ja chętnie sie przyłącze.

Kochana znam ten bol my tez nie mozemy sami z Fifim wyjsc w tygodniu na spacerek bo tego ciezarowca sama nie moge zciagnac z 3 pietra:crazy::crazy::crazy: pocieszam sie ze spacerowka jest lzejsza i jak tylko przyjdzie wiosna to ruszam na parki:-D:-Dco do basenu to moj mezowy ma plany zeby z synkiem chodzic na basen ja wstyd sie przyznac boje sie wody:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kochana znam ten bol my tez nie mozemy sami z Fifim wyjsc w tygodniu na spacerek bo tego ciezarowca sama nie moge zciagnac z 3 pietra:crazy::crazy::crazy: pocieszam sie ze spacerowka jest lzejsza i jak tylko przyjdzie wiosna to ruszam na parki:-D:-Dco do basenu to moj mezowy ma plany zeby z synkiem chodzic na basen ja wstyd sie przyznac boje sie wody:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja mam dobrze, bo na parterze mieszkam!
A wody też się panicznie boję i pomimo szczerych chęci jakoś nie mogę się odważyć na basen. :baffled:
Co do spotkania, to czemu nie. Tylko, że ja trochę mało czasu mam. :zawstydzona/y:

Ja też sie boje wody:zawstydzona/y: Kiepsko pływam, a jak juz to robie to w basenie, w którym moge swpbodnie stana i nie zakryje mi twarzy... Tygrysku, w Nowej Gdyni te zajęcia z dziecmi sa na płytkiej wodzie i tylko jeden rodzic wchodzi z dzieckiem, więc nasi męzowie moga chodzic na zajęcia , a my możemy sie masowac na biczach wodnych i w jacuzzi :-) - tam jest płytko i nie utopimy się. A ja przynajmniej mialabym towarzyszke, bo jak ze znajomymi chodzilismy na basen to zawsze sama zostawalam na srodu :-(

Ja też sie boje wody:zawstydzona/y: Kiepsko pływam, a jak juz to robie to w basenie, w którym moge swpbodnie stana i nie zakryje mi twarzy... Tygrysku, w Nowej Gdyni te zajęcia z dziecmi sa na płytkiej wodzie i tylko jeden rodzic wchodzi z dzieckiem, więc nasi męzowie moga chodzic na zajęcia , a my możemy sie masowac na biczach wodnych i w jacuzzi :-) - tam jest płytko i nie utopimy się. A ja przynajmniej mialabym towarzyszke, bo jak ze znajomymi chodzilismy na basen to zawsze sama zostawalam na srodu :-(

O tak bicze wodne na ten moj celulitowy tylek by sie przydaly:sorry2::sorry2:ewentualnie moge jeszcze z brodzika skorzystać:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a na stronce internetowej sa jakies info na temat tych zajeć??????

reklama
Stacja NOWA-GDYNIA na samym dole to jest cennik, a na stronce trzeba poszukac info. No, mnie tez te bicze przydałyby się. a dzis własnie przy kolanie od strony wewnetrznej zrobily sie rozstepy, ktore mnie strasznie bola, jakby zyly mi popekaly :/ wrrr

Do góry