A ja nie miałam przez jakiś czas dostępu do internetu:-(. Szkoda, że spotkanie nie doszło do skutku, ale myślę, że to jeszcze nadrobimy. Mnie już nie dużo zostało do godziny "0" i zaczynam się denerwować jak to będzie
reklama
a jak ma być cudownie i nareszcie razem;-):-):-):-). Mnie już nie dużo zostało do godziny "0" i zaczynam się denerwować jak to będzie
ale da się wtrzymać;-)heh madzka, racja tylko chyba nie od samego poczatku jest tak cudownie, szczegolnie przy pierwszym dziecku
Witam serdecznie,
dawno nie zaglądałam ale mam nadzieje że wybaczycie, bo byłam w szpitalu.
Już wszystko w normie więc wróciłam do domku i ponoć dzidziuś będzie dziewczynką,
ale tak się wierci że to mało wiarygodna diagnoza, bo lekarka ledwo wymiary dała rade zebrać, bo mój uciekinier się ukrywał
Buziaki dla Was wszystkich.
dawno nie zaglądałam ale mam nadzieje że wybaczycie, bo byłam w szpitalu.
Już wszystko w normie więc wróciłam do domku i ponoć dzidziuś będzie dziewczynką,
ale tak się wierci że to mało wiarygodna diagnoza, bo lekarka ledwo wymiary dała rade zebrać, bo mój uciekinier się ukrywał
Buziaki dla Was wszystkich.
Abigaill dobrze, ze wszystko oka co do płci małego uciekiniera to chyba nie jest aż tak ważne, jeśli tylko zdrowo rośnie i rozrabia dzielnie w brzuszku;-)
my z mężem po cichutku liczyliśmy na córeczkę ale usg w 5 miesiącu nie pozostawiło złudzeń, ze będzie Szymek moje dziecko od początku pozowało do zdjęc usg;-)
my z mężem po cichutku liczyliśmy na córeczkę ale usg w 5 miesiącu nie pozostawiło złudzeń, ze będzie Szymek moje dziecko od początku pozowało do zdjęc usg;-)
Madźka - jasne że najważniejsze zdrówko, jest mi wszystko jedno, ale jakoś się nastawiłam że się dowiem bo juz dzidzia większa itd a tu mi dziecko popukało się kciukiem w czoło pokazując że ma własny plan
Szymek to bardzo fajne imię.
Szymek to bardzo fajne imię.
:-)mnie też się podoba - improwizowaliśmy bo miała być Emilkaale będzie następnym razem;-)Szymek to bardzo fajne imię.
I ja sie witam:-) my juz wiemy ze bedzie synus-Stas M. i Zoch przeszczesliwi, ja oczywiscie tez bo bedzie parka, chociaz gdyby byla dziewczynka....
Jak narazie to wszystko jest dobrze, i mam nadzieje ze tak juz bedzie do konca.
Pozdrawiam cieplutko wszystkie lodzianki i nie tylko:-)
Jak narazie to wszystko jest dobrze, i mam nadzieje ze tak juz bedzie do konca.
Pozdrawiam cieplutko wszystkie lodzianki i nie tylko:-)
reklama