reklama
hej kochana ja tez mieszkam na zielonym romanowieale co do zlobka to niestety nie poradze..ale na spacerek umowic sie mozemy
magda wiec odezwij sie kochana po powrocie
SUPER SUPER.... :-)bardzo sie ciesze ze bedziemy mogly sie spotkac.... ja jeszcze troszke zta wprowadzka na romanow ale jak tylko sie zakotiwcze to sie odezwe to sie umowimy
bardzo dziekuje i pozdrawiam
p.s. sliczne te Twoje chlopaki:-)
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Leika ogromne gratulacje! Leż, wypoczywaj, niech fasolka rośnie zdrowo! Spokojnej ciąży!
Dziewczyny co ze spotkaniem?
Kto reflektuje i na jaki termin?
Zaproponowałam:
22 maja - czwartek
24 maja - sobota
1 czerwca - niedziela
Ja niestety 31 maja pracuję do 18tej, więc gdybyście się wtedy decydowały to niestety beze mnie.
Proponuję godziny popołudniowe tak ok. 16tej, bo wtedy raczej większe dzieci już nie mają drzemki a mniejsze ewentualnie mogą się w wózeczku drzemnąc.
Miejsce? Może gdzieś na Osiedlu słonecznym albo przy boisku na Bratoszewskiego? Przy jakiejś piaskownicy to się dzieciaki pobawią. Gdyby pogoda nie sprzyjała to miże ten filgoraj na Zielonym Romanowie?
Dziewczyny co ze spotkaniem?
Zaproponowałam:
22 maja - czwartek
24 maja - sobota
1 czerwca - niedziela
Ja niestety 31 maja pracuję do 18tej, więc gdybyście się wtedy decydowały to niestety beze mnie.
Proponuję godziny popołudniowe tak ok. 16tej, bo wtedy raczej większe dzieci już nie mają drzemki a mniejsze ewentualnie mogą się w wózeczku drzemnąc.
Miejsce? Może gdzieś na Osiedlu słonecznym albo przy boisku na Bratoszewskiego? Przy jakiejś piaskownicy to się dzieciaki pobawią. Gdyby pogoda nie sprzyjała to miże ten filgoraj na Zielonym Romanowie?
Dzięki dziewczyny!
gratulacje:-)
SUPER SUPER.... :-)bardzo sie ciesze ze bedziemy mogly sie spotkac.... ja jeszcze troszke zta wprowadzka na romanow ale jak tylko sie zakotiwcze to sie odezwe to sie umowimy
bardzo dziekuje i pozdrawiam
p.s. sliczne te Twoje chlopaki:-)
dziękuje kochana i czekam az zarzucisz kotwice;-)
no ja sie dostosuję , chociaz chyba maj byłby lepszy bo w sumie nie wiem jak to wyjdzie z dniem dziecka ...bo w szkole u damiana tez planuja jakis piknik i narazie niby na 31 maja ale moze byc to tez 1 czerwiec.Dziewczyny co ze spotkaniem?
Zaproponowałam:
22 maja - czwartek
24 maja - sobota
1 czerwca - niedziela
tak wiec czekam na wasze propozycje;-)
Witajcie Mamusie z Łodzi i jak widzę również z Aleksandrowa:
Postanowiłam w końcu do Was dołączyć. Ja zostanę mamą około 24 czerwca :-) i jestem z Aleksandrowa:-), także Viki31 mieszkam niedaleko Ciebie bo na Słonecznym, może kiedyś się spotkamy na spacerze
Pozdrawiam wszystkich
gratuluje:-) więc niedługo i ciebie czekają nieprzespane noce...;-)nie no zycze ci by twoje maleństwo było grzeczniutkie i dało mamusi w nocy pospac a spacerki jak najbardziej, jakby co to pisz na priv lub gg;-)
a magda juz wróciła ze śląska od rodziców????????????????????
mam nadzieje ze u niej i fasolki wszystko dobrze
gratulacje no i witaj:-):-)Witajcie
nareszcie Was znalazłam to mój debiut ciążowy, przewidywany termin 8-11.11 jestem z Łodzi, a dokładnie z Retkinii
Kropecka mam pytanie do ciebie, czy gdy rodzilas w Madurowiczu przy badaniach i porodzie byli studenci??????? Wlasnie naczytalam sie o tym i pierwszy raz wpadlam w panike przed porodem chociaz to dopiero 18 tydzien, jak pomysle ze przy badaniu albo porodzie beda jacys studenci to wlos mi sie jezy, i czy mozna zyczyc sobie zeby wyszli??
reklama
Madziu, jak mnie przyjmowali na oddział to przy badaniu byli studenci (z 12 sztuk) a moja prośba żeby wyszli została skwitowana stwierdzeniem że to szpital kliniczny i studenci muszą byćprzy cesarskim cięciu też byliKropecka mam pytanie do ciebie, czy gdy rodzilas w Madurowiczu przy badaniach i porodzie byli studenci??????? Wlasnie naczytalam sie o tym i pierwszy raz wpadlam w panike przed porodem chociaz to dopiero 18 tydzien, jak pomysle ze przy badaniu albo porodzie beda jacys studenci to wlos mi sie jezy, i czy mozna zyczyc sobie zeby wyszli??