reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
witam w poniedziałkowe przedpołudnie;-)

u mnie troszke smutno...mąż dzis wyjechał na statek, Damian pojechał z babcią na mazury i jestesmy sami z Pablem...niby fajnie bo mogę troszke odpocząc...ale ta cisza w domu mnie dobija..i jakos tak mi nieswojo....

Witam. Jestem mamą 8 miesięcznego Piotrusia i pierwszą mamą wśród moich znajomych, a więc często zdarza się, że dziewczyny nie wiedzą o czym im mówię. Właśnie tak sobie pomyślałam, że warto byłoby poznać kogoś, kto będzie wiedział o czym mówię, potrafił doradzić, pocieszył kiedy trzeba i cieszył się razem z nami kolejnymi osiągnięciami. Ponieważ mieszkamy w Łodzi, to... Witam łódzkie mamusie! :-)

Viki - od wszystkich koleżanek słyszę że to własnie tak funkcjonuje, najpierw fajnie jest gdzieś dzieci wysłać i trochę odpocząc a potem nagle wielka cisza się w domu robi.

Witam. Jestem mamą 8 miesięcznego Piotrusia i pierwszą mamą wśród moich znajomych, a więc często zdarza się, że dziewczyny nie wiedzą o czym im mówię. Właśnie tak sobie pomyślałam, że warto byłoby poznać kogoś, kto będzie wiedział o czym mówię, potrafił doradzić, pocieszył kiedy trzeba i cieszył się razem z nami kolejnymi osiągnięciami. Ponieważ mieszkamy w Łodzi, to... Witam łódzkie mamusie! :-)
Witaj Myszunia:tak::-):-)z której części Łodzi jesteś:confused:

ja teraz głownie leżąca więc też zaglądam tylko na chwilkę.
Abigaill jak samopoczucie:confused:z suwaczka widzę, że jeszcze 2 miesiące leżenia zostało. dzidzia rozrabia:confused:;-);-)

Hej;
A ja mam na dziś termin i nic, zupełnie nic sie nie dzieje:-(
Jutro mam zgłosić się do szpitala i zobaczymy
Burzyczka trzymam kciuki za pomyślne rozdwojenie:tak::happy2::happy2:

Moje chłopaki prysnęły na spacerek, a ja mam chwilkę, żeby posprzątać. Po tych chrzcinach jakoś nie mogę zebrać się do kupy żeby wreszcie ogarnąć cały ten mętlik:baffled:

Mieszkamy na Teofilowie i zdecydowana większość naszych sąsiadów to mili starsi ludzie, ale Piotruś nie będzie miał się z kim bawić, jak podrośnie! ;-) A Ty, Madziu, gdzie mieszkasz?

reklama
Mieszkamy na Teofilowie i zdecydowana większość naszych sąsiadów to mili starsi ludzie, ale Piotruś nie będzie miał się z kim bawić, jak podrośnie! ;-) A Ty, Madziu, gdzie mieszkasz?
w centrum Łodzi, koło Manufaktury i mieszkam na podobnym osiedlu:tak::tak: wokół starsi ludzie, większość to emeryci, a jeśli już trafi się małżeństwo z dziećmi to te kończą liceum albo studia:laugh2::laugh2:

Do góry