reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
witam w poniedziałkowe przedpołudnie;-)

u mnie troszke smutno...mąż dzis wyjechał na statek, Damian pojechał z babcią na mazury i jestesmy sami z Pablem...niby fajnie bo mogę troszke odpocząc...ale ta cisza w domu mnie dobija..i jakos tak mi nieswojo....

Witam. Jestem mamą 8 miesięcznego Piotrusia i pierwszą mamą wśród moich znajomych, a więc często zdarza się, że dziewczyny nie wiedzą o czym im mówię. Właśnie tak sobie pomyślałam, że warto byłoby poznać kogoś, kto będzie wiedział o czym mówię, potrafił doradzić, pocieszył kiedy trzeba i cieszył się razem z nami kolejnymi osiągnięciami. Ponieważ mieszkamy w Łodzi, to... Witam łódzkie mamusie! :-)

Viki - od wszystkich koleżanek słyszę że to własnie tak funkcjonuje, najpierw fajnie jest gdzieś dzieci wysłać i trochę odpocząc a potem nagle wielka cisza się w domu robi.

Witam. Jestem mamą 8 miesięcznego Piotrusia i pierwszą mamą wśród moich znajomych, a więc często zdarza się, że dziewczyny nie wiedzą o czym im mówię. Właśnie tak sobie pomyślałam, że warto byłoby poznać kogoś, kto będzie wiedział o czym mówię, potrafił doradzić, pocieszył kiedy trzeba i cieszył się razem z nami kolejnymi osiągnięciami. Ponieważ mieszkamy w Łodzi, to... Witam łódzkie mamusie! :-)
Witaj Myszunia:tak::-):-)z której części Łodzi jesteś:confused:

ja teraz głownie leżąca więc też zaglądam tylko na chwilkę.
Abigaill jak samopoczucie:confused:z suwaczka widzę, że jeszcze 2 miesiące leżenia zostało. dzidzia rozrabia:confused:;-);-)

Hej;
A ja mam na dziś termin i nic, zupełnie nic sie nie dzieje:-(
Jutro mam zgłosić się do szpitala i zobaczymy
Burzyczka trzymam kciuki za pomyślne rozdwojenie:tak::happy2::happy2:

Moje chłopaki prysnęły na spacerek, a ja mam chwilkę, żeby posprzątać. Po tych chrzcinach jakoś nie mogę zebrać się do kupy żeby wreszcie ogarnąć cały ten mętlik:baffled:

Mieszkamy na Teofilowie i zdecydowana większość naszych sąsiadów to mili starsi ludzie, ale Piotruś nie będzie miał się z kim bawić, jak podrośnie! ;-) A Ty, Madziu, gdzie mieszkasz?

reklama
Mieszkamy na Teofilowie i zdecydowana większość naszych sąsiadów to mili starsi ludzie, ale Piotruś nie będzie miał się z kim bawić, jak podrośnie! ;-) A Ty, Madziu, gdzie mieszkasz?
w centrum Łodzi, koło Manufaktury i mieszkam na podobnym osiedlu:tak::tak: wokół starsi ludzie, większość to emeryci, a jeśli już trafi się małżeństwo z dziećmi to te kończą liceum albo studia:laugh2::laugh2:

Do góry