reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

:-)

witajcie kochane Mamusie z Łodzi,
od26 marca też spełniam się w tej roli raz płaczę nad swoim losem raz się cieszę i mam nadzieję te rozterki dzielić z Wami ;
Pozdrawiam

reklama
oj moje drogie aleksandrów łódżpochłonie hahahha
i abigaill ja tu zostanę :-D

witaj nico łodzianko czy aleksandrowianko???mam nadzieję że molże gdzieś na dąbrowie mieskasz???

biedaczko ciebie nęka taka malutka depresja poporodowa to normalne i przejdzie wszystkie przechodziłyśmy przez płacz ze śmiechem i śmiech płaczem mącony wszystko będzie dobrze:-D moje złotko ma 5 mięsięcy i już mogę sie z nim dogadac i też plakałam a teraz tylko się śmieję:-D

i jak mam sie udzielac jak tu nigdy nikogo nie ma:angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Witajcie Mamusie z Łodzi i jak widzę również z Aleksandrowa:
Postanowiłam w końcu do Was dołączyć. Ja zostanę mamą około 24 czerwca :-) i jestem z Aleksandrowa:-), także Viki31 mieszkam niedaleko Ciebie bo na Słonecznym, może kiedyś się spotkamy na spacerze

Pozdrawiam wszystkich

W takim razie mobilizuję Aleksandrowianki i prawie Aleksandrowianki z Zielonego Romanowa do spotkania. Przyszłe Aleksandrowianki i zupełnie nie Aleksandrowianki też. Może Boże Ciało, albo ten długi weekend? Kto się pisze?

Na tym pierwszym osiedlu jak się wjeżdża z Łodzi. Musisz skręcić za Lidlem na światłach na Pabianice i wjechać na osiedle pierwszym wjazdem w prawo. A potem to do mojego bloku już dosłownie parę kroczków.
O! Mam lepszy pomysł. W Aleksandrowie na moim osiedlu co roku jest organizowany festyn dla dzieci na Dzień Dziecka. My nie mamy szczególnych planów a to wypada w niedzielę, moze jesli nie w Boże Ciało to wtedy? Ja chętnie poznam Was wszystkie i cięzarne i już nie. :blink:
Kropecko już Ci kiedyś pisałam, że u nas drzwi szeroko otwarte! Zapraszam!

hej hej no tak aleksandrowianki się mobilizują :-D
ja niestety odpadam ze względu n a odległość :baffled: dla nmnie to ponad godzina jazdy autobusami i to jednym nie dojechałabym:angry:
ale życze miłego spotkania może wreszcie znajdzie sie tu jakaś mama z moich okolic cierpliwie czekam:laugh2:

miłego wieczoru:laugh2:

A ja chciałabym na naszym wątku pogratulować Leice i życzyć spokojnych 9 miesięcy (właściwie teraz to już 8)

reklama
Do góry