reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

:baffled: szkoda ze juz po weekendzie... tak mi zal zostawiac Malego... coz trzeba pracowac.... Maly nadal chory i juz nie mam sily walczyc z jego oskrzelami....mam nadzieje ze juz niedlugo wyjdzie bo przeprowadzka przed nami ( w srode dostalismy juz klucze:) :-) wiec HIP HIP HURA:-) bedziemy juz niedlugo na swoim....

pozdrawiamy serdecznie

reklama
Kobietki
ja po przerwie w dostępie do netu znów jestem.
Czekam do piątku bo mam usg połówkowe.
Niestety spuchł mi paluch u nogi i boli jak diabli.
Dobrze, że pogoda sie poprawiła.
Pozdrawiam.

Witam,

wszystkich serdecznie. Jestem mamą 18-sto miesiecznego Franusia i niestety musze w najblizszym czasie poslac go do zlobka. Mieszkamy w Łodzi od 5 miesiecy i niestety nie mam jeszcze kolezanek:biggrin2: ktore maja male szkrabiki- wiec moze poradzicie mi jakis zlobek;-) dodam iz mieszkam na zielonym romanowie wiec w gre wchodzi rowniez zlobek w aleksandrowie lodzkim
z gory serdecznie dziekuje za pomoc....
user_online.gif
progress.gif

hej kochana ja tez mieszkam na zielonym romanowie:-Dale co do zlobka to niestety nie poradze..ale na spacerek umowic sie mozemy:tak:

magda wiec odezwij sie kochana po powrocie:tak:

Grzechotak, uważaj, bo Aleksandrów tak się szybko rozwija, że niedugo Łódź pochłonie. :-D;-)
No i może by jednak zmienic nazwę watku, chyba, ze Łodzianki zaczną się bardziej udzielać... :blink::tak::-)

heh Grzechotka, ja też cię nie pocieszę bo za rok też się do Aleksandrowa z Łodzi wynoszę :)

reklama
Do góry