reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
No na przykład Michał Krekora z CZMP, przyjmuje na Matejki 7.
Adam Bielak, też z CZMP, przyjmuje prywatnie na Teodora 4.
Dr. Szalczyński, nie pamiętam gdzie przyjmuje, chyba na ul. Tasmana (muszisz w google poszukać). Ten ostatni ma full wypas gabinet, i szczyci się tym, że studiował na zachodzie. Ma dużo dobrych opini... Ale mnie osobiście do gustu nie przypadł i nie poszłam do niego więcej po pierwszej wizycie.

Byłam dziś na wizycie u mojej ginki i będzie mieć USG w najbliższym czasie, prawdopodobnie już za 2 tygodnie :tak:

Magda polecam ci dr Wilińskiego. przyjmuje na uL. Kamińskiego 31. w czwartki robi usg - jak wiesz ja tez pierwszego syna rodzilam na slasku i jak zaszłam w ciaze z drugim dzieckiem nie znałam tu zadnego gina...

i wlasnie trafiłam na wilinskiego - wspaniały lekarz wiec polecam z czystym sumieniem:tak:

Szalczyńskiego z Widzewa sobie odpuść - poczytaj co o nim piszą na forum ogólnym "opinie o lekarzach - czy coś takiego" Ja do niego chodziłam zanim zaszłam w ciążę i byłam zadowolona, ale gdy zaszłam to już sobie darowałam. Gabinet faktycznie wypasiony, ale nie pracuje w żadnym z łódzkich szpitali. Najlepiej poczytaj opinie jak traktuje pacjentki to sama zrozumiesz o co mi chodzi.

Ja chodziłam do dr. Baradyna - dla mnie bardzo dobry lekarz, pracuje w Rydygierze i jeszcze przyjmuje prywatnie w dwóch miejscach: na bałutach i na Piłsudskiego w Almedzie. Dość specyficzny ale zna się za swoim fachu.

Tak Tak doktor Baradyn....to naprawde specjalista....chcial usunac mi martwa ciaze ktora ma teraz 4 lata i ma sie swietnie, na sama mysl o tym "lekarzu" dostaje gesiej skorki, zgodze sie tylko z tym ze jest specyficzny, czyt. jak dla mnie wogole nie szanuje swoich pacjentek odzywajac sie do nich np. "to zdejmuj majty i wskakuj na kozla" (jego slowa do mnie na wizycie prywatnej).

Magda ja mam taka sama opinie niestety o tym lekarzu i jeszcze o kilku innych z tego szpitala :baffled::baffled::szok:
a traktowanie pacjentek to juz w ogole brak slow:shocked2:

Ale tak to chyba można o każdym szpitalu powiedzieć... Ja z kolei trzymam się jak najdalej od szpitala kopernika i od I oddziału w CZMP. Za to już II oddział w CZMP jest super!!!!

reklama
No to mnie trochę zdziwiłyście opinią o Baradynie. Ja takiego tekstu nigdy nie słyszałam a też chodziłam do niego tylko prywatnie. I jak to usunąć?? Nie widział że dziecko żyje?? :szok:
A szpital - ile ludzi tyle opinii. Koleżanka tam rodziła przede mną i bardzo narzekała na personel. Ja już poszłam z nastawieniem, że znam swoje prawa i wiem jak mnie powinni traktować i że jak coś to zrobię awanti a tu mnie wszyscy bardzo miło zaskoczyli. Personel był bardzo miły i przyjazny, pomocy także nie odmawiali. Fakt, że szpital nie ma co się z wyposażeniem porównywać z Matką Polką, no ale uważam że personel nadrabia te łóżka i łazienki :-)

Do góry