a moge liczyc na jakis namiar na taki gabinet?? Z gory dziekujeZnam kilku ginekologów z USG, byłam u nich na różnych konsultacjach i zawsze USG było dodatkowo płatne (oprócz opłaty za wyzytę).
Irlandia - ojej, a co się Olo stało? Zdrówka życzę i czekam na dobre wieści!
reklama
No na przykład Michał Krekora z CZMP, przyjmuje na Matejki 7.
Adam Bielak, też z CZMP, przyjmuje prywatnie na Teodora 4.
Dr. Szalczyński, nie pamiętam gdzie przyjmuje, chyba na ul. Tasmana (muszisz w google poszukać). Ten ostatni ma full wypas gabinet, i szczyci się tym, że studiował na zachodzie. Ma dużo dobrych opini... Ale mnie osobiście do gustu nie przypadł i nie poszłam do niego więcej po pierwszej wizycie.
Adam Bielak, też z CZMP, przyjmuje prywatnie na Teodora 4.
Dr. Szalczyński, nie pamiętam gdzie przyjmuje, chyba na ul. Tasmana (muszisz w google poszukać). Ten ostatni ma full wypas gabinet, i szczyci się tym, że studiował na zachodzie. Ma dużo dobrych opini... Ale mnie osobiście do gustu nie przypadł i nie poszłam do niego więcej po pierwszej wizycie.
Magda polecam ci dr Wilińskiego. przyjmuje na uL. Kamińskiego 31. w czwartki robi usg - jak wiesz ja tez pierwszego syna rodzilam na slasku i jak zaszłam w ciaze z drugim dzieckiem nie znałam tu zadnego gina...
i wlasnie trafiłam na wilinskiego - wspaniały lekarz wiec polecam z czystym sumieniem
i wlasnie trafiłam na wilinskiego - wspaniały lekarz wiec polecam z czystym sumieniem
Szalczyńskiego z Widzewa sobie odpuść - poczytaj co o nim piszą na forum ogólnym "opinie o lekarzach - czy coś takiego" Ja do niego chodziłam zanim zaszłam w ciążę i byłam zadowolona, ale gdy zaszłam to już sobie darowałam. Gabinet faktycznie wypasiony, ale nie pracuje w żadnym z łódzkich szpitali. Najlepiej poczytaj opinie jak traktuje pacjentki to sama zrozumiesz o co mi chodzi.
Ja chodziłam do dr. Baradyna - dla mnie bardzo dobry lekarz, pracuje w Rydygierze i jeszcze przyjmuje prywatnie w dwóch miejscach: na bałutach i na Piłsudskiego w Almedzie. Dość specyficzny ale zna się za swoim fachu.
Ja chodziłam do dr. Baradyna - dla mnie bardzo dobry lekarz, pracuje w Rydygierze i jeszcze przyjmuje prywatnie w dwóch miejscach: na bałutach i na Piłsudskiego w Almedzie. Dość specyficzny ale zna się za swoim fachu.
Tak Tak doktor Baradyn....to naprawde specjalista....chcial usunac mi martwa ciaze ktora ma teraz 4 lata i ma sie swietnie, na sama mysl o tym "lekarzu" dostaje gesiej skorki, zgodze sie tylko z tym ze jest specyficzny, czyt. jak dla mnie wogole nie szanuje swoich pacjentek odzywajac sie do nich np. "to zdejmuj majty i wskakuj na kozla" (jego slowa do mnie na wizycie prywatnej).
kasiulla23
Mama marcowa'06
Magda ja mam taka sama opinie niestety o tym lekarzu i jeszcze o kilku innych z tego szpitala
a traktowanie pacjentek to juz w ogole brak slow
a traktowanie pacjentek to juz w ogole brak slow
reklama
No to mnie trochę zdziwiłyście opinią o Baradynie. Ja takiego tekstu nigdy nie słyszałam a też chodziłam do niego tylko prywatnie. I jak to usunąć?? Nie widział że dziecko żyje??
A szpital - ile ludzi tyle opinii. Koleżanka tam rodziła przede mną i bardzo narzekała na personel. Ja już poszłam z nastawieniem, że znam swoje prawa i wiem jak mnie powinni traktować i że jak coś to zrobię awanti a tu mnie wszyscy bardzo miło zaskoczyli. Personel był bardzo miły i przyjazny, pomocy także nie odmawiali. Fakt, że szpital nie ma co się z wyposażeniem porównywać z Matką Polką, no ale uważam że personel nadrabia te łóżka i łazienki :-)
A szpital - ile ludzi tyle opinii. Koleżanka tam rodziła przede mną i bardzo narzekała na personel. Ja już poszłam z nastawieniem, że znam swoje prawa i wiem jak mnie powinni traktować i że jak coś to zrobię awanti a tu mnie wszyscy bardzo miło zaskoczyli. Personel był bardzo miły i przyjazny, pomocy także nie odmawiali. Fakt, że szpital nie ma co się z wyposażeniem porównywać z Matką Polką, no ale uważam że personel nadrabia te łóżka i łazienki :-)