reklama
pola06
Fanka BB :)
Ja takie dresy ,malo kobiece , hmm takie "meczowe " )Za to ja uwielbiam sukienki Równie tak samo jak dresiki
Luźne , wygodne choc miałam okres ze się ubieralam kobieco ,to chyba nie dla mnie
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Pola, ja w adidasach wolę chodzić niż na obcasie. Mam trochę sukienek, ale wolę luźniejsze rzeczy.
pola06
Może zacznijmy od tego ze przy dzieciach ,zwłaszcza żywych i ruchliwych wbicie sie w kostium i 15 cm szpile na spacer ,byloby komiczne tak można wyjść z mężem na kolacje ,ale nie wyobrażam Sobie latać caly dzień -szkola-przedszkole-sprawy-zakupy-obiad-przeszkole-szkola-maraton do domu z plecakami,zakupami "po drodze " (czyli 2 reklamówki (wszystko niezbędne) i marudzacymi dziecmi - w ciuchach niewygodnych ,nie praktycznych ,ale za to ladnychPola, ja w adidasach wolę chodzić niż na obcasie. Mam trochę sukienek, ale wolę luźniejsze rzeczy.
Zrezygnowałam z tego 7 lat temu i nie tesknie
pola06
Ja zdecydowanie wolę kobiecy styl, nawet dresiki Ale na pewno nic obścisłego, komfort musi być
Pewnie ,jak kto lubi
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Pola, takie samo mam zdanie jak Ty. Kiedyś próbowałam w butach na obcasie z mężem i z dziećmi iść na zakupy i żałuje, bo nogi w "d" mi weszły z bólu.
reklama