reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie robią zakupy :)

Molly, ja już parę ciuszków dostałam od siostry. Tak samo wczoraj chciałam coś kupić ale nic ciekawego nie znallllazłam. W pierwszej ciąży w 9tc miałam wszystkiie ciuszki.

reklama
Martya skupianie na sobie nie przeszkadza w skupianiu się na dziecku :) a wręcz przeciwnie: szczęśliwa mama, szczęśliwe dziecko....zdołowana rozstępami mama, zdołowane dziecko :p

Malusiolka ja też dostanę sporo ciuszków od bratowej. Mają trzy dziewczynki i chłopca, także coś spasuje na pewno :) tym bardziej, że sporo rzeczy mają unisex:)

Ja dziś kupiłam śliczny pajacyk f&f :) Jak widzę coś ślicznego nie umiem się powstrzymać, szczególnie że nie wierzę w zabobony

Malusiolka ja się też już nie mogłam powstrzymać i od znajomej (urodziła w październiku 2015) odkupiłam bodziaki z długim (3szt)i krótkim rękawkiem (3szt)na rozm. 56:rolleyes: tak szybko jej córcia z nich wyrosła że nie mają żadnych śladów użytkowania :tak: Są fajne bo nie trzeba ich wkładać przez głowę tylko na kopertkę :rofl2:
o tak jak w tym linku (to tylko przykład)

http://allegro.pl/wczesniak-kopertowe-body-super-jakosc-r-50-cm-i5730743072.html

Elancyl jest dość drogi. Udało mi się kupić na allegro dwa opakowania za ok 160zł.
Skład: olejek carthame, witamina E tyle na opakowaniu jest wyszczególnione. pudełko wywaliłam

Zdecydowałam się na ten produkt bo ma wysokie oceny na wizażu.

Co do rzeczy dla dziecka, dostałam kilka w prezencie :) sama kupiłam jedną grzechotkę. Chcę poczekać aż będę znała płeć.

Ja już tak bardzo chciałabym poznać płeć :) a póki co kupuje ciuszki pasujące i dla chłopca i dla dziewczynki

Martya, ann-nna, też jestem ciekawa kogo mam pod sercem. Dlatego staram się kupować takue rzeczy aby pasowały dla niej lub dla niego. Mam przeczucie na chłopaka, ale różnie być.

reklama
Do góry