reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie robią zakupy :)

ja mam termin według usg na 2.09 a według gin 4.09 :) Ja urodziłam się 1.09 i tak z mężem myślimy, że może Maleństwo przyjdzie szybciej w prezencie :)

czytalam kiedyś, że niektórzy lekarze już na prenatalnych zgadują, ale to chyba bezsensu

reklama
Planuje któraś z Was może zakup misia szumisia Whisbear? Słyszałam, że jest rewelacyjny i rozważam kupno :)

Malusiolka też mam USG co wizytę, chodzę do prywatnej kliniki ale z podpisaną umową z NFZ. Standart jest nie do porównania ze szpitalem.

Molly_88 ja urodziny mam 6 września, a mój mąż 9 września i teraz się licytujemy że może w któryś z tych dni się urodzi :)

U nas wrzesień mamy uroczysty, 20 września mamy rocznice ślubu jeszcze :) Ciekawie było by gdyby urodziło się 9 września ponieważ tego dnia urodziny ma i mój mąż i teść, było by trzecie pokolenie z jednego dnia :D

WP_20160212_001.jpg WP_20160212_002.jpg WP_20160212_003.jpg

Moje dzisiejsze zakupy :) jeszcze nie ciążowe ale większe :)

Załączniki

• WP_20160212_001.jpg
    WP_20160212_001.jpg
    894,9 KB · Wyświetleń: 116
  • WP_20160212_002.jpg
    WP_20160212_002.jpg
    859,1 KB · Wyświetleń: 116
  • WP_20160212_003.jpg
    WP_20160212_003.jpg
    599 KB · Wyświetleń: 119
reklama
Do góry