reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie robią zakupy :)

Też słyszałam że są ciężkie ale ja nie będę zbytnio nigdzie wózka wnosiła. Ogólnie sporo ich wszędzie jest dlatego się zainteresowałam.

reklama
Też słyszałam że są ciężkie ale ja nie będę zbytnio nigdzie wózka wnosiła. Ogólnie sporo ich wszędzie jest dlatego się zainteresowałam.
Zobacz ile waży wózek, dodaj wagę dziecka w spacerowe - powiedzmy 15 kg + pełna torba na rączce + zakupy w koszu i pomyśl, czy dasz radę podbić wózek na krawężnik :-) :-)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Witajcie,
a ja z mężem skusiliśmy się dziś na kupno wanienki na stojaku. Tzn odkupiliśmy od kogoś :) Wszystko w ładnym, zadbanym stanie, nie ma uszkodzeń, zarysowań itp.

Załączniki

• wanienka.jpg
    wanienka.jpg
    95,4 KB · Wyświetleń: 133
Hess, stojak z wanienką mam od siostry. Tylko, że wanienka trochę podrapana i chce nową kupić. A co do stojaka to przydatny jest. Nie trzeba się schylać.

Malusiolka - no właśnie, fajne jest to, że wanienka stoi wysoko i nie trzeba się schylać. Trzeba szanować swój kręgosłup ;)

Acgug - też widziałam takie przewijaki z wanienką pod spodem + jeszcze półki ze dwie i chyba wszystko na kółkach. Fajne, ale doszłam do wniosku, że dla mnie za dużo tego.

Hej, i znowu pochwalę się zakupem tym razem dla mnie. Spodnie mnie uwierać zaczęły, choć się w nie bez problemu mieszczę. Ale przeszkadza mi, że kończą się na pępku (mam takie z wyższym stanem).
Dziś kupiłam sobie oto takie spodnie :)

Załączniki

• 1457371328848.jpg
    1457371328848.jpg
    81,4 KB · Wyświetleń: 94
reklama
Hej, i znowu pochwalę się zakupem tym razem dla mnie. Spodnie mnie uwierać zaczęły, choć się w nie bez problemu mieszczę. Ale przeszkadza mi, że kończą się na pępku (mam takie z wyższym stanem).
Dziś kupiłam sobie oto takie spodnie :)
Fajne. Ja jeszcze nic ciążowe go nie kupiłam ale musze się wybrać bo jak gdzieś wychodzę to nie mam co na d**** włożyć.

Do góry