reklama
Zobacz ile waży wózek, dodaj wagę dziecka w spacerowe - powiedzmy 15 kg + pełna torba na rączce + zakupy w koszu i pomyśl, czy dasz radę podbić wózek na krawężnik :-) :-)Też słyszałam że są ciężkie ale ja nie będę zbytnio nigdzie wózka wnosiła. Ogólnie sporo ich wszędzie jest dlatego się zainteresowałam.
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Martya
Fanka BB :)
Zobacz ile waży wózek, dodaj wagę dziecka w spacerowe - powiedzmy 15 kg + pełna torba na rączce + zakupy w koszu i pomyśl, czy dasz radę podbić wózek na krawężnik :-) :-)
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Uuuu no tak, o tym nie pomyślałam
sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
Oj święte słowaZobacz ile waży wózek, dodaj wagę dziecka w spacerowe - powiedzmy 15 kg + pełna torba na rączce + zakupy w koszu i pomyśl, czy dasz radę podbić wózek na krawężnik :-) :-)
Ja miałam xlandera x3 ale już nie produkują
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Hess, stojak z wanienką mam od siostry. Tylko, że wanienka trochę podrapana i chce nową kupić. A co do stojaka to przydatny jest. Nie trzeba się schylać.
Acgug
A ja chcę kupić wanienke z przewijakiem. Fajna sprawa.Hess, stojak z wanienką mam od siostry. Tylko, że wanienka trochę podrapana i chce nową kupić. A co do stojaka to przydatny jest. Nie trzeba się schylać.
Malusiolka - no właśnie, fajne jest to, że wanienka stoi wysoko i nie trzeba się schylać. Trzeba szanować swój kręgosłup
Acgug - też widziałam takie przewijaki z wanienką pod spodem + jeszcze półki ze dwie i chyba wszystko na kółkach. Fajne, ale doszłam do wniosku, że dla mnie za dużo tego.
Acgug - też widziałam takie przewijaki z wanienką pod spodem + jeszcze półki ze dwie i chyba wszystko na kółkach. Fajne, ale doszłam do wniosku, że dla mnie za dużo tego.
reklama
Acgug
Fajne. Ja jeszcze nic ciążowe go nie kupiłam ale musze się wybrać bo jak gdzieś wychodzę to nie mam co na d**** włożyć.Hej, i znowu pochwalę się zakupem tym razem dla mnie. Spodnie mnie uwierać zaczęły, choć się w nie bez problemu mieszczę. Ale przeszkadza mi, że kończą się na pępku (mam takie z wyższym stanem).
Dziś kupiłam sobie oto takie spodnie