reklama
kornela123
Fanka BB :)
Hehe tez sie tak czuje w legginsach
ja już kupiłam też jedną pare spodni ciążowych. Chce jak najdłużej donosić te ciuchy co mam. Poźniej na wiosne częściej będzie można wcisnąć się w sukienkę. Teraz głównie chodze w spodniach więc jak się pogoda szybko nie zmieni to trzeba będzie zacząć coś kupować, bo jak tu pracować w sekretariacie z pępkiem na wierzchu Trza jakoś wyglądać
mamusia37
Zaangażowana w BB
Dziewczyny mam 200 zł do wydania w tym sklepie Link do: Sklep z zabawkami | akcesoria dla rodziców | Bydgoszcz - coocoo.pl Niestety wszystko strasznie jest drogie. Co myślicie o tej wanience Link do: Wanienka "Camele'o" Pastel Blue, Beaba
Chyba że coś innego wpadnie Wam w oko ??
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Mamusia, szczerze? Szkoda pieniędzy. Ja osobiście wole zwykłą wanienkę za 20/30zł. U mnie krótko była. Jak rana mi się zagoiła i byłam na siłach kąpałam dziewczynki w dużej wannie.
pola06
Fanka BB :)
Drogie tam wszystko faktycznie ,ale te 200zl trzeba wydać jak ma przepaść zobaczę dokladnie co tam jest i postaram sie pomocDziewczyny mam 200 zł do wydania w tym sklepie Link do: Sklep z zabawkami | akcesoria dla rodziców | Bydgoszcz - coocoo.pl Niestety wszystko strasznie jest drogie. Co myślicie o tej wanience Link do: Wanienka "Camele'o" Pastel Blue, Beaba
reklama