reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie robią zakupy :)

Ja w legginsach chodzę po domu. Natomiast na miasto ich nie toleruję, bo mam wrażenie, że idę w rajstopach i w dodatku mi tyłek prześwituje. Jakbym gaci na sobie nie miała, hehe.

reklama
ja już kupiłam też jedną pare spodni ciążowych. Chce jak najdłużej donosić te ciuchy co mam. Poźniej na wiosne częściej będzie można wcisnąć się w sukienkę. Teraz głównie chodze w spodniach więc jak się pogoda szybko nie zmieni to trzeba będzie zacząć coś kupować, bo jak tu pracować w sekretariacie z pępkiem na wierzchu :) Trza jakoś wyglądać :)

mamusia37 - ja się nie znam, ale uważam, że szkoda 200 zl na wanienke. Poza tym mała i płytka jest wg mnie. A, i tam się wyświetla, że produkt niedostępny?!

Mamusia, szczerze? Szkoda pieniędzy. Ja osobiście wole zwykłą wanienkę za 20/30zł. U mnie krótko była. Jak rana mi się zagoiła i byłam na siłach kąpałam dziewczynki w dużej wannie.

Poszukuje legginsów które: 1. nie będą prześwitywały. 2. nie będą miały gumki na koncu panela.

Mozecie cos polecic? Najlepiej na Allegro albo sklepy internetowe.

reklama
Tysia123 - jak byłam w C&A to były legginsy dla ciężarnych, czarne widziałam, nie przeswitywaly, bo mierzyłam. Zobacz na ich stronie internetowej czy o takie Ci chodzi.

Do góry