reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie robią zakupy :)

Czy któraś z mam miała taki przybornik? Jeśli tak to czy się sprawdził?
tmp_24395-przybornik-serca-uniwersalny-kieszonki-nowosc-31737901819.jpg

Załączniki

• tmp_24395-przybornik-serca-uniwersalny-kieszonki-nowosc-31737901819.jpg
    tmp_24395-przybornik-serca-uniwersalny-kieszonki-nowosc-31737901819.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 516
reklama
Ja takiego nie miałam, bo mam zajebisty przewijak - z Ikei, z kieszeniami i półeczką, plus taki pojemnik na pieluszki wieszany na łóżeczku - wszystko na jednym poziomie - rewelacja. Zaraz znajdę jakieś zdjęcia i Wam pokaże.

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Taki przewijak - dziecko jest zabezpieczone z każdej strony, nie ma możliwości żeby wypadło.
Po obu stronach są kieszonki na górze, nizej są takie siateczkowe kieszenie, a jeszcze niżej półka.
Przewijak jest dość spory, ale jak kogoś miejsce nie ogranicza bardzo, bardzo polecam.

beb840ab4d8d1e09ea1b77f9d7b7be74.jpg

5b1a396fe52b91c5877d0b9e9416b413.jpg

I do tego miałam taki pojemnik też z Ikei - zawieszany na łóżeczku był idealny na zużyte pieluchy :-)

4d95be9ba35d87ea0fe3ea33254afdbc.jpg

8703b0ed7ff490170ca6251812163233.jpg

Martya - osobiście nie macalam, ale słyszałam, że są ciężkie.

Aguś a może używany gdzieś trafisz? O ile pamiętam można je było prac. Ach i zapomniałam o nim napisać, że jest składany prawie całkiem na płasko jak nic nie ma w kieszeniach :-)

reklama
Nie sa już dostne te przewijaki w ikei a szkoda, bo z checia bym kupila
Aguś - popatrzylam na olx - jak wpiszesz przewijak ikea i dasz cała Polska, to kilka jest w całkiem dobrych cenach :-)
Tylko proszę nie płać na olx z góry:-) ;-)

Moja koleżanka niby mądra dziewczyna a się dała tak przerobić, że hej.....

Do góry