reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie robią zakupy :)

ab3d541f5212df6e31826b2a038d9f70.jpg

Hej co myslicie o takiej poduszcze za 80zl

Bardzo fajna, jakie ma wypełnienie? Ja oglądałam na allegro z wypełnieniem z jakiejś włókniny eco-fillball za niecałe 56zł ale zamówię ją za jakiś czas

reklama
ann-nna jaka ta chmurka słodziuchna :) fajne kolorki pastelowe :) <3

też dzięki Wam zaczęłam myśleć o tej poduszce. Nie mogę sobie miejsca znaleźć w nocy.

ann-nna jaka ta chmurka słodziuchna :) fajne kolorki pastelowe :) <3

też dzięki Wam zaczęłam myśleć o tej poduszce. Nie mogę sobie miejsca znaleźć w nocy.

Tak, podoba mi się bardzo, pokażę zdjęcia jak przyślą jak faktycznie wygląda. Już uwierzyłam w to że będę miała dziewczynkę więc pastelowe i różowe kolorki

Bardzo fajna, jakie ma wypełnienie? Ja oglądałam na allegro z wypełnieniem z jakiejś włókniny eco-fillball za niecałe 56zł ale zamówię ją za jakiś czas
Niestety nie napisano jakie ma wypełnienie, może sie jeszcze przejde po sklepach zeby zobaczyc jak to faktycznie wyglada.

A ta chmurka jest mega słodka :)

701c26487c802059b4c484edd64ce1b1.jpg

A ja moge wam z czystym sercem polecic tego misia, ma genialne recenzje, a dzieci ktorym go kupilam nie rozstaja sie z nim :) znowu na niego poluje dla siebie i kolejnej kolezanki. To tak jakbyscie szukaly czegos na prezent :) one sa dostepne w tesco

reklama
Ogólnie pomysł na chmurkę fajny, ale jak dla mnie jakaś smętna jest. Może dlatego, że deszczowa :D

Do góry