reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie robią zakupy :)

ab3d541f5212df6e31826b2a038d9f70.jpg

Hej co myslicie o takiej poduszcze za 80zl

Bardzo fajna, jakie ma wypełnienie? Ja oglądałam na allegro z wypełnieniem z jakiejś włókniny eco-fillball za niecałe 56zł ale zamówię ją za jakiś czas

reklama
ann-nna jaka ta chmurka słodziuchna :) fajne kolorki pastelowe :) <3

też dzięki Wam zaczęłam myśleć o tej poduszce. Nie mogę sobie miejsca znaleźć w nocy.

ann-nna jaka ta chmurka słodziuchna :) fajne kolorki pastelowe :) <3

też dzięki Wam zaczęłam myśleć o tej poduszce. Nie mogę sobie miejsca znaleźć w nocy.

Tak, podoba mi się bardzo, pokażę zdjęcia jak przyślą jak faktycznie wygląda. Już uwierzyłam w to że będę miała dziewczynkę więc pastelowe i różowe kolorki

Bardzo fajna, jakie ma wypełnienie? Ja oglądałam na allegro z wypełnieniem z jakiejś włókniny eco-fillball za niecałe 56zł ale zamówię ją za jakiś czas
Niestety nie napisano jakie ma wypełnienie, może sie jeszcze przejde po sklepach zeby zobaczyc jak to faktycznie wyglada.

A ta chmurka jest mega słodka :)

701c26487c802059b4c484edd64ce1b1.jpg

A ja moge wam z czystym sercem polecic tego misia, ma genialne recenzje, a dzieci ktorym go kupilam nie rozstaja sie z nim :) znowu na niego poluje dla siebie i kolejnej kolezanki. To tak jakbyscie szukaly czegos na prezent :) one sa dostepne w tesco

reklama
Ogólnie pomysł na chmurkę fajny, ale jak dla mnie jakaś smętna jest. Może dlatego, że deszczowa :D

Do góry