reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie robią zakupy :)

reklama
Ja też już powinnam chyba się rozejrzeć. Niby wszystko jeszcze pasuje, ale chyba już nie długo :p problem w tym, że mi się nie chce mierzyć :p

Mnie się też nie chciało mierzyć, do tego myślałam, że bierze się rozmiar spodni taki jaki się nosi. A tu niespodzianka. Nabrałam różnych modeli w moim normalnym rozmiarze i wszystko jak worki za duże. Okazało się, że kupić trzeba 3 rozmiary mniejsze i było ok. Ale też zależy od modelu, bo w tym jest ok, a w innych ta gumę mogłam spokojnie naciągnąć aż na cycki :D

Jest -20% również na spodnie ciążowe w C&A - wyboru może nie ma ogromnego ale coś znaleźć można

Zastanawiałam się czy dawać tu czy na głównym ale może gdzieś zaginąć więc chyba lepiej tu

Polecam Wam stronę którą sama znalazłam jakiś czas temu - dziewczyna pisze / analizuje składy kosmetyków dla dzieciaków i kobiet w ciąży - Link do: Sroka o....

Czechow - ja wczoraj byłam w C&A i nie było przeceny, a właśnie tam kupiłam spodnie.

OooO to jestem w szoku bo też byłam wczoraj i kupiłam kilka rzeczy, przy kasie koleś miał ich gazetkę wyrwał którąś ze stron, powiedział że jest promocja i odliczył mi 20%.

Na pewno jest -20% na kurtki przy zakupie za min 200 zł online - dostałam maila :-)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja obecnie ratuje się leginsami, wygodne i nie na brzuchu :) w moich spodniach juz dawno nie chodze, no nie liczac dresów ale to do pracy bo mam 5 min piechotka i tam sie przebieram, dostalam juz spodnie rozmiar wieksze, moj M mowi ze wygladam w nich jak lump, ale cóż mus to mus :)

Do góry