U
użytkownik 902
Gość
Napisałam drugiego pod, bo dotyczy innych pączków, poza tym spójrz na czas dodania postów Pani Moderator nr 2;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
z tym parmezanem to mnie zaskoczyłyscie, nie czytałam opakowań bo myślałam że z pasteryzowanego się robi..kiedys oglądałam galileo o wyrobie parmezanu i tam był moment pasteryzacji na sto procent.. będę czytać cześciej papierki. a jak w składzie pisze mleko krowie i nei pisze jakie?