reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie Lipcowe gotują:)

Mika dzięki za przepis. Kiedyś robiłam i fajnie wyszła. Na pewno spróbuję jeszcze raz:) Tym bardziej, że bardzo brakuje mi słodkości...

reklama
Jagódka, ja chyba miałam palmę własnie i nie widziałam w składzie mleka. Ale trzeba czytać składy bo często zmieniają. margaryny to generalnie tłuszcze roślinne więc coś powinnaś znaleźć.

Wątróbka z jabłkiem
- Wątróbkę kroję drobniej tak an 3 części, podsmażam na masełku,
- przyprawiam pieprzem i majerankiem - może byc sporo
- dorzucam pokrojone w księżyce jabłko, smażę aż zmieknie - chwila ok 3min zależy od jabłka
- solimy na talerzu
proporcje: na 300-400g wątróbki jedno średnie jabłko

Dziękuję Kumie za pomysl na obiad. Jutro raczej nie ale na czwartek watrobke chyba kupię. Tylko daleko do turka muszę iść kupić. chyba ze tesciowa kupi jak będzie w pobliżu... Jutro zapytam.

a z czego wątróbkę kupujecie?
też mam smaka, ale poczekam 2 tygodnie aż Młodzież skończy magiczne 3 miesiące :-p

reklama
Do góry