reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie Lipcowe gotują:)

reklama
Ja zawsze dusze kurza, lekko podsmazam i przykrywam, no i nigdy nie sole, dopiero przed podaniem albo juz na talerzu. A no i dodaje troche wody, ale troszke. Ja zanim nauczylam sie robic watrobke, zeby smaczna byla to trzy razy twarda jedlismy:)
 
Ostatnia edycja:
Solę na talerzu, niby duszę, ale może faktycznie wychodzi mi smażenie :-D A tak w ogóle to ja wieprzowiny nie lubię, więc pewnie i nawet dobrze zrobiona ta wątroba by mi nie smakowała :-) No ale kurza - pyyycha :-)
 
reklama
Do góry