reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie Lipcowe gotują:)

reklama
a ja strasznie lubię wątrobkę. w ciazy unikalam. bo duzo wit a ma i nie powinno się z nia przesadzać, a jak urodzilam to zjadlam. raz i potem Zola wieczorem plakala wiec to na pewno przez smazone wiec juz potem nie jadlam. trzeba znowu spróbować. od tamtej pory jadlam juz smazone. dzisiaj misja watrobka.
 
Ponawiam pytanie, z czego kupujecie wątróbkę.
Ja zawsze robię kurzą. Kusi mnie czasem spróbować zrobić inną.
Bo jadłam inne, ale sama nie robiłam.
 
Ja też robię i kurzą, i świńską wątróbkę. Ale tej drugiej chyba nie umiem robić, bo jakaś taka twarda mi wychodzi :sorry2:
 
reklama
a ja kurzej nigdy nie robiłam, zawsze świńską tylko... kurzą jedynie z rosołu :p tej drugiej kiedyś też nie umiałam robić, a potem odkryłam, że soli się dopiero po zrobieniu, a nie na początku... i wody trochę dodaję
 
Do góry