reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Kroczek chyba Kubusie tak mają mój jak był mały też uwielbiał puzzle a H niestety nie. On tylko klocki i samochody.
A wczoraj bawił się w The Walking Dead [emoji23] żołnierzyki były zombie i atakowały samochody..

My dzisiaj cały dzień w rozjazdach, rano zawieźliśmy M do pracy i zobaczymy się na długi weekend majowy. Także święta sami, umyłam tylko okna i uprałam firanki a że ogólnie jest czysto to nie robię nic więcej i jedzenia też żadnego nie szykuję żeby później wyrzucić albo jeść na siłę i tylko d*** rośnie [emoji23][emoji23][emoji23] Na śniadanie wpadniemy do mojej babci i tyle.

Milenka ja jeszcze nie mam zaproszeń hmm ale prosić zamierzamy w długi weekend majowy.
Doszliśmy też do wniosku że prosimy tylko najbliższych i wyjdzie nam max 20 osób wszystkiego.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ancona pewnie że jak siedzisz tylko z dziećmi to po co szykować jedzenia.
Wiecie ja uważam że w święta jakiekolwiek nie chodzi tylko o jedzenie i siedzenie za stołem ale o czas z rodziną. Niestety u mnie w domu rodzinnym ciągle panuje przekonanie że trzeba się najeść aż uszami wychodzi i broń Boże wychodzić na spacer:/
Może uda mi się to przełamać w tym roku.

Zakupiłam sobie na Zoio bluzkę. Śliczna po prostu i byłaby dobra tylko ma źle uszyty rękaw jeden i drugi i zarówno ja jak i moja szwagierka ( dużo drobniejsza) nie mieścimy się w barach w niej:/ No i muszę zwrócić:( A miała być bluzka na Wielkanoc:/

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Kroczek my jak pogoda pozwoli pewnie większość czasu spędzimy na dworze, chyba że plany w ostatniej chwili się zmienią ;)
Szkoda bluzki :( jeszcze żeby za duża była to można coś pokombinować a tak tylko zwrot.

Ja zamówiłam 3 dni temu sukienkę na komunię (już trzecią - poprzednie zwróciłam) i baleriny na święta i jeszcze nie wysłali [emoji19] może do świąt dojdą bo inaczej pójdę w trampkach do kościoła.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja właśnie niedawno dostałam od koleżanki zaproszenie na fb do grupy dziewczyn które handlują butami. No boskie mają te buty i co jedne to piękniejsze ale czekam na zamówione dwie pary bo muszę zobaczyć jak jakościowo wyglądają bo ceny są hurtowe. Za dwie pary zapłaciłam raptem 63zł

Teoretycznie mają wyglądać tak:
1491595733-aaaaaa.jpeg

1491595743-aaaaaa.jpeg

reklama
A jak już jesteśmy przy butach to mam do sprzedania takie cuda. Chodzone chyba 4 razy na krótkie dystanse bo obcas za wysoki jak dla mnie[emoji39]Nie wiem gdzie miałam głowę kupując je[emoji23]
1491595885-aaaaaa.jpeg

1491595899-aaaaaa.jpeg

Obcasik lekko postrzępiony ale są w pudełku nowe fleki

Do góry