reklama
Truskawkowa o tak doskonale rozumiem a że Wy jesteście weteranami w sprawach krtaniowych to do lekarza możecie pójść potwierdzić to co już wiecie :-) Zdrówka!!!
U nas spanie we własnym łóżku skończyło się o 2.40 i nie było zmiłuj tylko do sypialni, muszę dokupić jeszcze jedną barierke bo mały śpi jak samolot potrzebuje dużo miejsca a tu niestety w poprzek się nie położy i barierka tylko na połowie łóżka nie zabezpiecza przed spadaniem. No nic będziemy próbować dalej...
U nas spanie we własnym łóżku skończyło się o 2.40 i nie było zmiłuj tylko do sypialni, muszę dokupić jeszcze jedną barierke bo mały śpi jak samolot potrzebuje dużo miejsca a tu niestety w poprzek się nie położy i barierka tylko na połowie łóżka nie zabezpiecza przed spadaniem. No nic będziemy próbować dalej...
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
My też jeszcze jesteśmy w łóżku ale oglądamy na tablecie Psi Patrol
Edysiek u rodziców śpię z Kubusiem i rano obudzily mnie łapki bawiące się moją grzywką i "Mamusiu chcę Psi Patrol"[emoji4]
Viltutti współczuję bardzo utraty pieska, zwłaszcza w taki nagły sposób
A Tobie gratuluję Truskawkowa nowego nabytku A wcześniejszego psa macie psa czy suczkę?
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Edysiek u rodziców śpię z Kubusiem i rano obudzily mnie łapki bawiące się moją grzywką i "Mamusiu chcę Psi Patrol"[emoji4]
Viltutti współczuję bardzo utraty pieska, zwłaszcza w taki nagły sposób
A Tobie gratuluję Truskawkowa nowego nabytku A wcześniejszego psa macie psa czy suczkę?
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Truskawkowa - ty powinnaś na medycynę isc a nie na pedagogikę. Oczywiście zdrówka.
Musze F pokazać Psi Patrol bo szczerze to nigdy nie oglądał. Teraz Pepa na tablecie, Bing na Minimini+ i Masza na TVP ABC.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Musze F pokazać Psi Patrol bo szczerze to nigdy nie oglądał. Teraz Pepa na tablecie, Bing na Minimini+ i Masza na TVP ABC.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Edysiek
odkrywca
My też jeszcze w piżamach oglądamy Rodzinę Rabatków.
Płatki owsiane już ugotowałam. Pora na śniadanko i kawę.
Płatki owsiane już ugotowałam. Pora na śniadanko i kawę.
Truskawkowa zdrowka!!!
U nas ze spanien bylo tak samo. Poerwsze noce tylko po 2-4h spal sam. Od ponad miesiaca slysze ze on spi sam w lozeczku. Nawet ba..sam sie kladzie i mowi ze bedzie spal. Przykryje sie i spi [emoji4] takze trzymam kciuki i nie poddawajcie sie.
Ja dzisiaj do pracy na popoludnie i to tylko na chwile. Pracuje z domu.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas ze spanien bylo tak samo. Poerwsze noce tylko po 2-4h spal sam. Od ponad miesiaca slysze ze on spi sam w lozeczku. Nawet ba..sam sie kladzie i mowi ze bedzie spal. Przykryje sie i spi [emoji4] takze trzymam kciuki i nie poddawajcie sie.
Ja dzisiaj do pracy na popoludnie i to tylko na chwile. Pracuje z domu.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Edysiek
odkrywca
Już przeniosłam, bo nie tutaj miało być
TruskawkowaMamba
Fanka BB :)
Mamy psa i ten tez pies.
Juz go Igor do domu przytargal.
Uwielbiam psy ale...ten wyl pol nocy. Juz sie w domu zesikl a Igor posprzatal,a potem ...rzygal[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Juz go Igor do domu przytargal.
Uwielbiam psy ale...ten wyl pol nocy. Juz sie w domu zesikl a Igor posprzatal,a potem ...rzygal[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Edysiek
odkrywca
Truskawkowa masz trzy światy z tym psem.
Do nas w sobotę kot się przypałętał. Ładny, rudy . Jeść dostał, to myślałam, że zostanie. Jednak chyba dzieci (jeszcze znajomi byli z dwójką) go wymęczyły i jak go na noc wypuściłam to już nie wrócił.
Ja już ugotowałam fasolkę po bretońsku. Kinga kopytek pojadła, bo z wczoraj zostały. Jeszcze tylko ogarnąć muszę.
Zastanawiam się czy nie iść z małą na dwór, śniegu napadało, jakby go mało było
Tylko mała niezbyt chętna na razie, bawi się kuleczkami, tymi co w wodzie rosną. Wczoraj jej kupiłam i troszkę już urosły, ale chyba je tak zmaltretuje zaraz, że już większe nie urosną
Do nas w sobotę kot się przypałętał. Ładny, rudy . Jeść dostał, to myślałam, że zostanie. Jednak chyba dzieci (jeszcze znajomi byli z dwójką) go wymęczyły i jak go na noc wypuściłam to już nie wrócił.
Ja już ugotowałam fasolkę po bretońsku. Kinga kopytek pojadła, bo z wczoraj zostały. Jeszcze tylko ogarnąć muszę.
Zastanawiam się czy nie iść z małą na dwór, śniegu napadało, jakby go mało było
Tylko mała niezbyt chętna na razie, bawi się kuleczkami, tymi co w wodzie rosną. Wczoraj jej kupiłam i troszkę już urosły, ale chyba je tak zmaltretuje zaraz, że już większe nie urosną