reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Truskawkowa o tak doskonale rozumiem a że Wy jesteście weteranami w sprawach krtaniowych to do lekarza możecie pójść potwierdzić to co już wiecie :-) Zdrówka!!!

U nas spanie we własnym łóżku skończyło się o 2.40 i nie było zmiłuj tylko do sypialni, muszę dokupić jeszcze jedną barierke bo mały śpi jak samolot potrzebuje dużo miejsca a tu niestety w poprzek się nie położy i barierka tylko na połowie łóżka nie zabezpiecza przed spadaniem. No nic będziemy próbować dalej...

My też jeszcze jesteśmy w łóżku ale oglądamy na tablecie Psi Patrol:)

Edysiek u rodziców śpię z Kubusiem i rano obudzily mnie łapki bawiące się moją grzywką:) i "Mamusiu chcę Psi Patrol"[emoji4]

Viltutti współczuję bardzo utraty pieska, zwłaszcza w taki nagły sposób:(

A Tobie gratuluję Truskawkowa nowego nabytku:) A wcześniejszego psa macie psa czy suczkę?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Truskawkowa - ty powinnaś na medycynę isc a nie na pedagogikę. Oczywiście zdrówka.

Musze F pokazać Psi Patrol bo szczerze to nigdy nie oglądał. Teraz Pepa na tablecie, Bing na Minimini+ i Masza na TVP ABC.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Truskawkowa zdrowka!!!
U nas ze spanien bylo tak samo. Poerwsze noce tylko po 2-4h spal sam. Od ponad miesiaca slysze ze on spi sam w lozeczku. Nawet ba..sam sie kladzie i mowi ze bedzie spal. Przykryje sie i spi [emoji4] takze trzymam kciuki i nie poddawajcie sie.
Ja dzisiaj do pracy na popoludnie i to tylko na chwile. Pracuje z domu.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Mamy psa i ten tez pies.
Juz go Igor do domu przytargal.
Uwielbiam psy ale...ten wyl pol nocy. Juz sie w domu zesikl a Igor posprzatal,a potem ...rzygal[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Truskawkowa masz trzy światy z tym psem.
Do nas w sobotę kot się przypałętał. Ładny, rudy :rofl:. Jeść dostał, to myślałam, że zostanie. Jednak chyba dzieci (jeszcze znajomi byli z dwójką) go wymęczyły i jak go na noc wypuściłam to już nie wrócił.

Ja już ugotowałam fasolkę po bretońsku. Kinga kopytek pojadła, bo z wczoraj zostały. Jeszcze tylko ogarnąć muszę.
Zastanawiam się czy nie iść z małą na dwór, śniegu napadało, jakby go mało było :-D
Tylko mała niezbyt chętna na razie, bawi się kuleczkami, tymi co w wodzie rosną. Wczoraj jej kupiłam i troszkę już urosły, ale chyba je tak zmaltretuje zaraz, że już większe nie urosną :laugh2:

Do góry