reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Truskawkowa o tak doskonale rozumiem a że Wy jesteście weteranami w sprawach krtaniowych to do lekarza możecie pójść potwierdzić to co już wiecie :-) Zdrówka!!!

U nas spanie we własnym łóżku skończyło się o 2.40 i nie było zmiłuj tylko do sypialni, muszę dokupić jeszcze jedną barierke bo mały śpi jak samolot potrzebuje dużo miejsca a tu niestety w poprzek się nie położy i barierka tylko na połowie łóżka nie zabezpiecza przed spadaniem. No nic będziemy próbować dalej...

My też jeszcze jesteśmy w łóżku ale oglądamy na tablecie Psi Patrol:)

Edysiek u rodziców śpię z Kubusiem i rano obudzily mnie łapki bawiące się moją grzywką:) i "Mamusiu chcę Psi Patrol"[emoji4]

Viltutti współczuję bardzo utraty pieska, zwłaszcza w taki nagły sposób:(

A Tobie gratuluję Truskawkowa nowego nabytku:) A wcześniejszego psa macie psa czy suczkę?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Truskawkowa - ty powinnaś na medycynę isc a nie na pedagogikę. Oczywiście zdrówka.

Musze F pokazać Psi Patrol bo szczerze to nigdy nie oglądał. Teraz Pepa na tablecie, Bing na Minimini+ i Masza na TVP ABC.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Truskawkowa zdrowka!!!
U nas ze spanien bylo tak samo. Poerwsze noce tylko po 2-4h spal sam. Od ponad miesiaca slysze ze on spi sam w lozeczku. Nawet ba..sam sie kladzie i mowi ze bedzie spal. Przykryje sie i spi [emoji4] takze trzymam kciuki i nie poddawajcie sie.
Ja dzisiaj do pracy na popoludnie i to tylko na chwile. Pracuje z domu.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Mamy psa i ten tez pies.
Juz go Igor do domu przytargal.
Uwielbiam psy ale...ten wyl pol nocy. Juz sie w domu zesikl a Igor posprzatal,a potem ...rzygal[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Truskawkowa masz trzy światy z tym psem.
Do nas w sobotę kot się przypałętał. Ładny, rudy :rofl:. Jeść dostał, to myślałam, że zostanie. Jednak chyba dzieci (jeszcze znajomi byli z dwójką) go wymęczyły i jak go na noc wypuściłam to już nie wrócił.

Ja już ugotowałam fasolkę po bretońsku. Kinga kopytek pojadła, bo z wczoraj zostały. Jeszcze tylko ogarnąć muszę.
Zastanawiam się czy nie iść z małą na dwór, śniegu napadało, jakby go mało było :-D
Tylko mała niezbyt chętna na razie, bawi się kuleczkami, tymi co w wodzie rosną. Wczoraj jej kupiłam i troszkę już urosły, ale chyba je tak zmaltretuje zaraz, że już większe nie urosną :laugh2:

Do góry