reklama
Edysiek
odkrywca
Viltutti szkoda pieska.
Tylko z drugiej strony to nie bardzo brać psa, żeby całymi dniami sam siedział zamknięty.
Truskawkowa u mnie do ferii jeszcze ponad tydzień. Ale duża w sobotę wyjeżdża na Euroweek.
Zdrówka dla potrzebujących.
Milenka? Madzik? Katjuszka?
Tylko z drugiej strony to nie bardzo brać psa, żeby całymi dniami sam siedział zamknięty.
Truskawkowa u mnie do ferii jeszcze ponad tydzień. Ale duża w sobotę wyjeżdża na Euroweek.
Zdrówka dla potrzebujących.
Milenka? Madzik? Katjuszka?
Viltutti o kurcze. Szkoda psiaka.
Truskawkowa to zabawa czeka chłopaków
Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom
Truskawkowa to zabawa czeka chłopaków
Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom
Viltutti - przykre . A jak O to odebrał. Był piesek, nie ma pieska, bo przecież od poczatku był z Nim.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Viltutti
Fanka BB :)
Jesteśmy w na tyle komfortowej sytuacji że psiny nie było tutaj od listopada bo mieliśmy lecieć za granicę plus astma i daliśmy dziadkom do świąt na przetrzymanie. Ale że się pokomplikowalo u nas trochę to nie zdążyliśmy jej odebrać (jednak 800km nie tak łatwo zaliczyć). Ale mały wie co się stało, umie opowiedzieć, ale chyba nie rozumie o co chodzi.
My mu takie rzeczy staramy się mówić wprost, żeby kiedyś nie dostał np szoku że kotleci był kiedyś rozkosznym prosiaczkiem itp ;-)
My mu takie rzeczy staramy się mówić wprost, żeby kiedyś nie dostał np szoku że kotleci był kiedyś rozkosznym prosiaczkiem itp ;-)
Viltutti przykro mi z powodu pieska.
Truskawkowa a to maz Wam prezent zrobił [emoji2] i co zamierzasz?
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Truskawkowa a to maz Wam prezent zrobił [emoji2] i co zamierzasz?
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Viltutti przykro z powodu pieska :-( my też staramy się nie owijać w bawełnę. Ostatnio u mojej siostry kotka wpadła pod samochód to K bardzo przeżywał bo to taka też trochę nasza była.
Truskawkowa gratuluję nowego członka rodziny ;-)
Hubert pierwszy raz zasnął w swoim pokoju na nowym łóżeczku a ja głupia zamiast się cieszyć i iść spać to siedzę obok łóżeczka i zastanawiam się czy nie spadnie, czy jak się obudzi to nie będzie płaczu , nie chcę żeby się zraził...
Truskawkowa gratuluję nowego członka rodziny ;-)
Hubert pierwszy raz zasnął w swoim pokoju na nowym łóżeczku a ja głupia zamiast się cieszyć i iść spać to siedzę obok łóżeczka i zastanawiam się czy nie spadnie, czy jak się obudzi to nie będzie płaczu , nie chcę żeby się zraził...
TruskawkowaMamba
Loka no przecież go nie wyrzuce[emoji2]
Pomieszka teraz w kotlowni, a wiosną zrobimy mu kojec.
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Pomieszka teraz w kotlowni, a wiosną zrobimy mu kojec.
TruskawkowaMamba
U mnie dzis swietny poranek.
Arti ma typowa krtan-szczeka jak pies(Ancona,Ty wiesz jak to jest). Uszykowalam juz ubrania do lekarza ale.....wlasciwie to nie mam po co jechac. Dostanie Pulmicort,Berodual i Neosine.....na razie siedze i czekam,a pacjent spi.
Igor chyba lepiej tfu tfu
P.S. pies wyje w kotlowni...
Arti ma typowa krtan-szczeka jak pies(Ancona,Ty wiesz jak to jest). Uszykowalam juz ubrania do lekarza ale.....wlasciwie to nie mam po co jechac. Dostanie Pulmicort,Berodual i Neosine.....na razie siedze i czekam,a pacjent spi.
Igor chyba lepiej tfu tfu
P.S. pies wyje w kotlowni...
reklama
Edysiek
odkrywca
Truskawkowa zdrówka.
Ja dopiero oko otworzyłam. Taki mały ludek mnie obudził "Wstawaj mamusiu" [emoji5]
Ja dopiero oko otworzyłam. Taki mały ludek mnie obudził "Wstawaj mamusiu" [emoji5]