reklama
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Edysiek
odkrywca
Kroczek fajna. Nie czytałam jeszcze Mroza i naprawdę dobrze się to czyta.
TruskawkowaMamba
Fanka BB :)
Edysiek
odkrywca
Ja za romansami nie przepadam, ewentualnie z wątkiem historycznym lub polskich autorek. Nigdy Danielle Stel
Ja niestety nie mam wyrobionego gustu książkowego , czytam jak czytam [emoji85], jak mnie coś zainteresuje od pierwszych stron to juz jest dobrze. Teraz czytam to
Przyszła mi paczka ze smyka, te dwie bluzeczki bardzo mi sie podobają.
Oprócz tego byłam w przedszkolu złożyć podanie. Od wczoraj ruszyła rekrutacja. Wyniki po 15 marca.
DodAtkowo po zrobieniu porannej kawy stwierdzam, że to nie będzie dobry dzień. Póki co Filip daje po zaworach. Ubieram sie i idziemy na długi spacer może mu przejdzie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przyszła mi paczka ze smyka, te dwie bluzeczki bardzo mi sie podobają.
Oprócz tego byłam w przedszkolu złożyć podanie. Od wczoraj ruszyła rekrutacja. Wyniki po 15 marca.
DodAtkowo po zrobieniu porannej kawy stwierdzam, że to nie będzie dobry dzień. Póki co Filip daje po zaworach. Ubieram sie i idziemy na długi spacer może mu przejdzie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
TruskawkowaMamba
Mika dzisn jak dzien,ale noc byla okropna. Arti w nocy szczekal jak pies ponad godzine.
A pies....tez wyl pol nocy [emoji34]
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
A pies....tez wyl pol nocy [emoji34]
TruskawkowaMamba
Edysiek az tak romansow nie lubie[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Ja też za romansami nie przepadam. Wolę sensacje, thriller i kryminały. Niektóre historyczne i biografie też przeczytam
Mika u nas ( tj w domu u męża) napadało około 20cm śniegu. Tutaj u rodziców też popadało świeżym śniegiem ale nie aż tyle. Tak czy siak Kuba był 2h z babcią na dworzu a ja obskoczyłam ciuchy i zakupiłam tylko kurtkę zimową taką na teraz za 5zl dla Kuby z Georga i sobie taką sweterkową bluzkę za 15zl. Potem wstawię zdjęcia
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Mika u nas ( tj w domu u męża) napadało około 20cm śniegu. Tutaj u rodziców też popadało świeżym śniegiem ale nie aż tyle. Tak czy siak Kuba był 2h z babcią na dworzu a ja obskoczyłam ciuchy i zakupiłam tylko kurtkę zimową taką na teraz za 5zl dla Kuby z Georga i sobie taką sweterkową bluzkę za 15zl. Potem wstawię zdjęcia
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
milenka30
Na mnie czekaja takie ksiazki ale nie moge sie zebrac,za to po tym serialu co sie wkrecilam to chetnie bym dobry kryminal przeczytala.Taki co adrenalina idzie w gore przy czytaniu
Nore Roberts lubie,duzo jej ksiazek czytalam.U mnie na wsi biblioteka uboga,przewaznie starocie z odzysku.
Kroczek kurtka za 5zl to super zakup.
Załączniki
Ostatnia edycja: