reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Milenka - może mama poszła po rozum do głowy i bedzie chciała zacieśnić więzy rodzinne.

Ancona - nam takiego wujka, we wszystkim widzi problem, wszystko wie najlepiej, ja naprawdę nie pamietam żeby on sie tak najnormalniej , szczerze z czegoś ucieszył, No nigdy. Także troszku wiem o czym mówisz jak piszesz o Teściowej.

Truskawkowa - a Tobie dalej złość nie przeszła ? Miałaś pisać co i jak a tu cisza.

Edysiek - z tego co pamietam to Ty zawsze miałaś szczęście upolować
Fajne ciuchy. Ja na Ebayu też pare razu kupiłam cos fajnego a na Allegro nie umiem sie odnaleźć.

Jakie wyjścia samemu. Jak byliśmy "tam" to nie było jak, a tutaj niby była taka możliwość - instytucja Dziadki, ale M chciał jak najwiecej czasu spędzić z F i ja to rozumiem. Czekamy do wiosny niech to wszystko sie wyklaruje.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Viltutti to jest nadxieja.
Mlody ma jutro wieczorem dxien babci polaczony z karnawalem.oczywiscie ja z jesxcze jedna mama jestesmy gospodarzami poczestunku bo wychowawczyni dalej na zwolnieniu.mam nadzieje ze mloda nie bedxie swirowac.

Milenka chyba ty lubisz takie imprezy organizować hihi..

Mika ja też rozumiem twojego M bo mój jak jest te parę dni w domu jak zjedzie to też tylko z chłopakami by siedział..

Ja z K w kolejce do dentysty znaczy się pierwsi jesteśmy ale dentystki jeszcze nie ma hmm.. umawiamy się kto pierwszy na fotel siada :-D
Głupie coccodrillo w nocy weszłam na stronę a tam tyle rzeczy po 14.90 i jak tu się oprzeć... zamówiłam H dwie pary spodenek takich eleganckich na komunię brata, 4 koszulki na lato i trampki wszystko za 120 zł :zawstydzona/y:

reklama
Do góry