reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ja też piekłam z Tego przepisu co wyrzuciła Edysiek. Dla mnie są mega. Właśnie kupiłam dzisiaj przyprawę do pierników na kolejną partie. Filip jak za ciastkami nie przepada (oprócz delicji) to pierniczki łyka jak młody pelikan. Jutro natomiast będziemy piekli rogaliki [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wezcie laski sie ogarnijcie,po co kusić los,wszystkie odchudzające sie idą ciastka piec?:laugh2::p
Ja też zaczęłam dietę,2dni temu wyczyściłam rower stacjonarny a teraz dojrzewam żeby go wnieść do domu;)

Ja sie nie odchudzam - ja po prostu licze na cud [emoji23], że sama waga w dół poleci [emoji23]
bd111a82b11858626b88d115e65622df.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mogę piec i nie jeść, nie sprawia mi to problemu. Tylko jak mnie ktoś częstuje ciastem to nie umiem odmówić. Nie jem słodyczy od Nowego roku z małymi wyjątkami, bo mam łasuchy w pracy i mnie częstują.

Ojjj przestańcie z tymi ciastkami bo tylko d*** rośnie o_O a ja umiaru nie mam jak już zrobię ciacho , najlepszym wyjściem jest cukiernia i kupienie małego kawałka ;)

reklama
Moze i ja sie skusze na te cynamonowe [emoji2]
Ehh..tyle pisalyscie o zakupach ze i ja sie skusilam na coccodrillo. I naprawde cenowo niezle choc nie chce sobie tej sumy przypominac [emoji1] do calosci juz w promocyjnych cenach dają jeszcze dodatkowy rabat 10%. Takze jesli jeszcze komus czegos brakuje na wiosne to polecam [emoji4]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry