reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Jak przyjdą to pokażę. Sama jestem ciekawa. Kupuję na grupie Dziewczynkowo na FB. Tam tylko czekają, żeby coś kupić.

250 to brutto. Na rękę niecałe 200.

reklama
Milenka hehe nieźle dobrze że się znalazły:)

Edysiek wow spore zakupy czekam na fotki jak przyjdą :)

Ja dzisiaj zamówiłam chłopakom po dwie bluzeczki i po dwie pary spodni na Coccodrillo :) teściowa dzisiaj przyszła i powiedziała żebym im coś na wyrost zamówiła póki są wyprzedaże :cool2:

Mi dzisiaj przyszła kurtka i spodnie narciarskie na przyszły rok ze smyka. Chciałam kupić więcej rzeczy, ale nie było już rozmiarów.

Edysiek nieźle się obłowiłaś.

Milenka najważniejsze, że się znalazły. A Teosiek pierwsze ząbki ostrzył na cyckach i gdyby nie to, że miał wtedy tylko 4 m-ce to nasza przygoda z kp by skończyła, bo gryzł, aż do krwi.

Ancona teściowa niby zołza, ale zawsze coś chłopakom zafunduje.

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Agunia bo ona to taki typ że z jednej strony masz ochotę wysłać ją na księżyc z biletem w jedną stronę ale z drugiej strony można na nią liczyć. Fakt że gada, obgaduje, nigdy nic nie pochwali tylko to co jej jest najlepsze, chciałaby mieć kontrolę nad wszystkim, zazdrosna o wszystko i wszystkich , ciągle niezadowolona, łaskę robi jak z dziećmi siedzi itd itp... ale potrafi zrobić nam zakupy i złotówki za to nie weźmie a często tak robi, jak trzeba to siedzi z chłopakami fakt że nie wygląda to tak jak powinno ale jednak siedzi, co raz coś chłopakom kupi, wczoraj przyniosła cały półmisek naleśników z serem. Z nią jak jest dobrze to jest dobrze, teraz częściej bo jest sama w domu odkąd teść jeździ i brakuje jej towarzystwa to ma tylko nas a jak jej palma odbije to nie wytrzymasz z nią dwóch minut w jednym pomieszczeniu bo albo wyjdziesz albo komuś stanie się krzywda. To taki pakiet dwa w jednym ;-)

A za kombinezonem na przyszły rok też się rozglądam tylko nie wiem jaki rozmiar kupić.. czy 116 będzie dobry czy już 122?

Mika super :) next jest fajny. My na lato musimy jeszcze jakieś zakupy zrobić..

Ja to boję się tak na wyrost kupować, bo nie wiem czy z rozmiarem trafię. Pół roku może być, ale rok już nie.
Chociaż teraz szybko nie rośnie. Miałam jej kupić płaszczyk na wiosnę, ale pomierzyłam te co na i dobre.
Moja ciuchów ma pod dostatkiem, tylko takich typowo letnich brakuje.

Agunia moja jak wstawała w nocy co 2 godziny to przestałam ją karmić. Podziwiam.

Ostatnia edycja:
ANCONA może upierdliwa ale jednak dużą pomoc macie od niej.
U nas temat babci ostatnio intensywny w domu,młoda sie z nią umówiła..

AGUNIA szybko mu ząbki idą.A jak Julek się dogaduje z bratem?
Smykiem też się rozczarowałam bo co chciałam to rozmiaru nie było,ale zamówienie musze zrobić bo jedno dziecko na urodziny gre grillowanie Sobie zamówiło;)

EDYSIEK ja mam dużo sukienek na lato gorzej z koszulkami bo wszystkie za krótkie będą pewnie.

Moja trochę sukienek ma, ale bardziej wyjściowe. A ja takie bawełniane na podwórko chciałam. Te z tamtego roku mogą być jako tuniki. Kupiłam też spodenki typu szorty z bluzeczkami w tym jeden nowy komplet 3+3.

Fajnie, że babcia chce się z wnuczką spotkać, oby jej się nie odwidziało.

Moja mama dzisiaj była z moim bratem i chrześniakiem. Bawili się z Kinią, on ją woził w wózku dla lalek.

Edysiek SPOTYKAĆ to za duże słowo,umówiła sie telefonicznie z dwulatką ,ja nic o tym nie wiem haha,a mała chodzi i gada kiedy pojedZIE do babci ale nie wie kto to jest.Dziś sobie wkręciła że u babci jest dziewczynka co ma dużo zabawek i Ona będzie sie z nią bawić:-D.Dla niej to abstrakcyjne pojęcie babcia:oo2:.Tylko zamętu zrobiła

reklama
Milenka jak obiecała dwulatce spotkanie to może nie będzie skończoną małpą i się z nią spotka. Trzymam kciuki żeby babcia jednak stanęła na wysokości zadania :-)

Do góry