reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

EDYSIEK patrz co zamówiłam
2016-Nowy-Paw-Patrol-Swimwear-Swimsuit-One-Piece-Dziewczyny-R%C3%B3%C5%BCowy-Swim-Wear-dla-Dziewczynek-Ubrania-Dla.jpg_50x50.jpg
Gor%C4%85ca-Sprzeda%C5%BC-2016-Dzieci-Kresk%C3%B3wki-Paw-Dog-Odzie%C5%BC-Ch%C5%82opak-Bawe%C5%82ny-O-neck-T-shirty-Patrol-Ubrania.jpg_50x50.jpg

reklama
Edysiek Ty to zawsze wychaczysz coś w przystępnej cenie.
Też muszę zacząć się rozglądać za jakąś garderobą dla Kuby na wiosnę i lato. Głównie bluzeczki i szorty.

Milenko oby babcia jednak lipy nie zrobiła.

A do mnie dotarł dzis Kajtus z Bonito:)

Ja osobiście zamiast na aukcjach bo nie mam do tego nerwow i czasu wole pobuszowac po ciuchach. Zawsze cos fajnego i nowego znajde.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ancona ja na przyszły rok kupiłam 98, bo Julek mi dopiero powoli w 92 wchodzi. Mam nadzieję, że będą dobre, ale jakby co zostaną dla Teosia.

Koszulek sporo kupiłam w hm, bo na wyprzedaży były po 10 zł.

Kroczek ja nie potrafię niczego fajnego znaleźć w ciuchach.

Milenka może babcia z wiekiem nabiera rozumu. Babcia to jednak super instytucja. Moja mama jest teraz u mnie i bardzo to doceniam, bo dużo mi pomaga. Mogę popracować spokojnie, wyjść sama do sklepu czy lekarza, mam ugotowany obiad, posprzątane mieszkanie, itp. Do tego szuka teraz mieszkania w moim mieście, bo chce się przeprowadzić i zająć chłopcami jak wrócę do pracy. Chyba na rękach ją będę nosić (o ile się wcześniej nie pokłócimy) [emoji6]

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

O taak babcia to rewelacyjna sprawa. Ja strasznie ubolewam nad tym że moi rodzice tak daleko mieszkają:(
Brakuje mi właśnie możliwości wyjścia gdzieś na zakupy bez Kuby bo buntuje się coraz bardziej że ciągam go po sipermarketach ale co mam zrobić jak nie mam go z kim zostawić. Już nie pamiętam kiedy z mężem byłam na kolacji czy w kinie. Zajmujemy się Nim na zmiane jak jedno z nas wychodzi dlatego nie możemy nawet razem gdzieś się wybrać:/

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Edysiek gratuluje podwyzki! Dobre i dwie stowki [emoji2] no i czekamy na fotki zakupow.
Milenko babcia sie umawiala to teraz niech sie wywiazuje. Wiem .. czasem to tak niestety nie dziala.
Ancona o to trudny przypadek ta tesciowa ale i tak dobrze ze pomaga.
Moi to sami kupuja co chca i szkoda mi troche bo czasem taki szajs. Ale juz odpuscilam. Wolalabym zeby dali kade do skarbonki czy jakies fajne ubranie kupili.
Ja na przyszly rok nic nie kupuje. Na wiosne nie kupuje bo u nas rozmiar sie zmienia czasem z tygodnia na tydzien. A gdzie tu przyszly rok [emoji2] udalo mi sie fotelik stary sprzedac. Chociaz tu jakas kasa wpadnie.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Agunia własna mama jest super do pomocy bo nawet jak dojdzie do wymiany zdań to jest inaczej niż np z teściową.. Ale Julek drobinka mój Kubuś taki był za to Hubert to spory facet ostatnio założyłam mu Kuby koszulkę którą nosił w pierwszej klasie a na Huberta będzie dobra na wakacje . Rozjechali się chłopcy rozmiarowo..

Kroczek mi też się marzy samotne wyjście albo z mężem do kina ale nie ma jak :/ teściowa pilnuje chłopaków tylko w kryzysowych sytuacjach. Ostatnio poszłam do kosmetyczki i coś jej ściemniłam że gdzieś indziej niestety zeszło się dłużej niż zakładałam to Kuba mówił że babcia strasznie na mnie gadała i była zła. Na szczęście jestem na etapie że mam to w nosie ma tylko ich to może czasem posiedzieć :-p

Loka teściowa była mistrzem w kupowaniu badziewia ale powoli udało mi się ją naprawić teraz mówię w którym sklepie ma kupować albo niech daje pieniążki i ja kupię.
A jaki teraz fotelik macie?
Ma już któraś 15-36 ?
i-romer-kidfix-ii-xp-sict-black-marble-15-36-kg.jpg ten sobie upatrzyłam :)

Załączniki

• i-romer-kidfix-ii-xp-sict-black-marble-15-36-kg.jpg
    i-romer-kidfix-ii-xp-sict-black-marble-15-36-kg.jpg
    57 KB · Wyświetleń: 46
A w temacie wyjść we dwoje,chyba nie muszę dodawać że w sobotę na impreze nie idziemy?nawet nie było kogo więcej poprosić;-) ;)

reklama
Przyłączam się do narzekań ;-) My to totalnie nie wyszliśmy nigdzie bez dziecka od lipca :-D 3 lutego mamy imprezę od K. z pracy, więc przyleci moja mama posiec z małym...
Ale przyszłość rysuje się obiecująco bo przeprowadzają się do nas znajomi których o. Uwielbia więc może czasem zostaną :-)

Do góry