reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Edysiek fajny fartuszek ,musze mojej kupic moze zechce do jedzenia zakladac.
Wiem ze juz bylo a daj przepis na pierniczki,potrzebuje podwojna ilosc bo strasznie duze foremki kupilam:rofl2:

Katjuszka nic na sile,jak nie lubisz eleganckich rzeczy,kazdy robi jak mu sie podoba.

No i zwracam honor ze sie kiedys czeplam OLka o jeansy,w dresach na pewno takiego wrazenia by nie zrobil;)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny wyglądają super.

Ja chłopców na święta odstrzelę w koszule i eleganckie spodnie lub jeansy. Zresztą nie zauważyłam żeby takie ubrania jakoś specjalnie krępowały ich ruchy.

Pierniki już piekliśmy dwa razy i musimy jeszcze raz, bo wszystko poszło.

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas maleństwo w tym roku i musi stać na szafce z wiadomych powodów ;-)

1482060018499.jpg

Łańcuch z papieru kolorowego robiony przez Klare. Ciety przeze mnie ale klejony przez nią samą..

Agunia zrób z dwóch porcji na raz bo u mnie to samo było. Cały czas znikały. W poniedziałek zrobiłam ostatni raz z kg mąki i nie wiem czy do świąt styknie a miałam jeszcze rodzinie rozdać..

Załączniki

• 1482060018499.jpg
    1482060018499.jpg
    75,1 KB · Wyświetleń: 161
U nas tez koszula i jeansy. Udalo mi sie kupic koszule taka mila i elastyczna. Ja tez nie mialam sesji pozowanej. Niie dla mnie sztuczne zdecia co nie oznacza ze nie lubie elegancko sie ubrac [emoji4]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeśli ma się świetnego fotografa to zrobi piękne naturalne zdjęcia bez pozowania. Pokaże na nich uczucia i relacje.

U nas sukienki w nielicznych ilościach. Podstawą są leginsy i bluzeczki. Staram się na święta założyć jej jakąś kiecke. Sama czasem lubie się wystroić. :D

Też od kilku dni zastanawiam się w co ubrać chłopaków pewnie będą to koszule i jeansy a razie czego dresy i T-shirt w torebce ;) tylko jeszcze nie wiem w co siebie ubrać i znając życie będę się 10 razy przebierać przed wyjściem :D bo święta dla kogoś kto na codzień siedzi w domu to rzadka okazja żeby ładnie się ubrać :)

Byłam dzisiaj w szpitalu zobaczyć bratanice i jest taka cudna że aż aż :)

Ja też nie jestem zwolennikiem strojenia, sama nielubię chodzić w sukienkach, źle się w nich czuję więc Kuba zapewne ubierze coś w czym bedzie mu wygodnie. Niekoniecznie koszula i jeansy.
Ja najchętniej chodziłabym w spodniach i luźnych bluzkach. Nie trawie tez obcasow. Dla mnie katorga jest je nosic

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Z Artim problemu nie mam-spodnie i koszula. Za to Igor od roku nie nosi koszul.....masakra jakas. Ja mam nowa kiecke z koronki i jakas jeszcze sie w szafie znajdzie.

Pierniczki jutro zrobie i moze pierogi tez.

Do tesciowej chyba nie pojedziemy bo tam jedna dziewczynka ospe ma(nawet w szpitalu byla) i jest jeszcze 4 kandydatow do zachorowania,wiec chyba nie ma co sie pchac w wirusa.

reklama
Do góry