reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ledwo żyję, w nocy nie spałam, bo mnie brzuch bolał, dzień zaczęłam pawiem a potem okupowałam kibelek. Czuję się jakbym miała kaca mordercę a nie piłam alkoholu od tygodnia.

Tak na dokładkę mała wysmarowała calutkiego laptopa mydłem, w środku też. Czyściliśmy go ponad godzinę. Mała w tym czasie dostała eksmisję i poszła z babcią na spacer.

Ps. Wróciła i zrzuciła talerz z frytkami, który od razu się rozbił.

Ostatnia edycja:
reklama
Edysiek dobrze ze laptop przezyl..
Mloda mi padla w aucie w drodze i teraz nie chce spac.NIe mogla sie z psiakiem rozstac.

Załączniki

• IMG_20161217_205457_415.jpg
    IMG_20161217_205457_415.jpg
    313,5 KB · Wyświetleń: 66
No i właśnie się zorientowałam że nie bardzo mam w co Klare na święta ubrać bo ona we wszystkim na codzień chodzi.. szara sukienka i koszula z kolnierzykiem to dla mnie abstrakcja ;-) no nic, rajtki ma, jakaś lepsza bluzka i spódnica i ujdzie. Zoja to tylko body plus rajtki bo raczkuje to by się zabiła w sukience..
Dla odmiany Zoja kataru dostała. No cóż szczerze mówiąc już to na mnie wrażenia nie robi.
Klara z tata ubierają właśnie choinkę. I znowu wyszła jej dziwnosc bo przyniosła wszystkie ozdoby a m kazał jej czekać i siedziała tak z 10 min patrząc na paczki z bombkami a nic nie wyjęła. Ubrala też wszystkie bombki a strat zero :-)

Katjuszka dla mnie abstrakcja jest miec 2corki i zadnej odswietnej kiecki:D.ALe spodniczke i ladna bluzke tez mozna zaliczyc do stroju eleganckiego,moja w wigilie czerwona spodniczke w kratke bedzie miec.SUkienki ma 2to szalu nie ma
Co do akcji z choinka to fakt normalne zachowanie u 2.5latki to nie jest:rofl2:
Pokaz choinke,my tez dxis bedziemy ubierac ale mloda tylko plastiki dostanie do lapki

Ostatnia edycja:
My też dzisiaj będziemy ubierać choinkę. A teraz pierniczki się pieką.

Milenko ślicznie córcia wygląda.
Też nie wyobrażam sobie nie ubrać dziewczynce sukienki czy choć spódniczki na Święta.
Nawet żeby pamiątkowe zdjęcia zrobić.
Moja dzisiaj spódniczka i biała bluzeczka. Przy pierniczkach założyła fartuszek
FB_IMG_1482057338241.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1482057338241.jpg
    FB_IMG_1482057338241.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 216
Ostatnia edycja:
reklama
No właśnie ja nie czuję tego żeby dziecko musiało być wystrojone. Kompletnie. Tylko że ja inna zawsze byłam :-) dziecko to dziecko. Wygodna bawełna, zaro skrępowania ruchów, luźne i miękkie gumki. Zreszta u mnie w rodzinie też tak nie ubieraja :-)
Zdjęcie pamiątkowe? Tak ale tylko naturalne.. nie wiem czy pisałam że ja sesji ślubnej nie miałam bo jak myślę o tych wszystkich pozowanych zdjęciach to aż dreszcze mam :-D

Do góry