reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Temat ubrań więc się wypowiem :D
Ja sukienki i spódnice uwielbiam a szpilki kocham!
W związku z powyższym ograniczać się nie będę i się wystroję:p
Chłopcy w koszulach i spodniach, mają też krawaty na gumkach i miałam jeszcze szelki zamówić bo znalazłam świetne ale chyba mogą nie dojść przed sobotą.
Dzisiaj zamówiłam prezent dla M i chciałam in postem ale po godzinie przyszła mi wiadomość od sprzedawcy że może to potrwać nawet ponad 10 dni bo magazyny mają zapchane więc doplaciłam do kuriera i ma dotrzeć we wtorek. Zobaczymy

reklama
Marcia, to Ty jesteś mama szalonego dziecka które robiło to co nasze, tylko o pół roku wcześniej? [emoji6]
Fajnie ze się odezwałaś, mam nadzieję że zostaniesz na stałe.

Ja choinki jeszcze nie mam, tydzień temu kolega wysłał kurierem nasza, która kupiliśmy w zeszłym roku i jeszcze nie doszła... Jak dzisiaj nie przyjedzie, to chyba kupię nowa :/

Marcia witaj, wracaj do nas. My tu cały czas jesteśmy :-)

Rila ciekawa jestem ilu ludzi prezentów nie dostanie przez ten inpost..

Viltutti może do środy poczekaj z tą choinką, szkoda kasy jak ta Wasza gdzieś jest. Może śledzenie przesyłek?

Viltutti w piatek to choinki beda za pol ceny [emoji4]
My z inpostu dostalismy info ze przesylka owszem jest ale nie ma miejsca w paczkomacie i musmy czekac na odbior az cos sie zwolni.
Marcia swietnie ze sie idezwalas. Pisz co tam u Was slychac.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Marcia witaj,nasze choinki podzialaly jak magnes i przyciagly Cie tutaj po kilku latach:rofl2:

Viltitti poczekaj jesxcze w razie czego piatek tez kupisz,a jakim kurierem?

Jaja z tym inpostem ja juz bym nie brala nic od nich jak by mi na czasie zalezalo,konkurencja dla aliexpres z czasem dostarczania:happy2:
Nie mam zadnego pomyslu na prezent dla m,kosmetykow ma duzo,portfel nowy,ksiazek masa on tylko o panstwach i ma juz wszystkie.chyba jacka danielsa kupie,bedxie mial na caly rok.

Edysiek potrzebuje przepis na kruche ciasteczka?mlody do szkoly na wigilie chce zabrac a piernikow duzo mamy.

Milenka wiem że od Edysiek chcesz ale te są pyszne. A odnośnie 11.11 i Ali to ja też jeszcze jednych leginow nie dostałam ale wierzę że dojdą. 60 dni nawet mogą iść.

1482138781696.jpg

Ja je smaruje białkiem i kładę na nich kawałek orzecha włoskiego. Mniammmmm

Rozumiem, że będziesz obserwować czy się upiekly ;-) ostatnio podalam chrzesnej K przepis na pierniczki i czas pieczenia... ona zrobiła ciensze i nie wpadła na to że trzeba patrzeć I przywalila wszystkie... tylko ona nie ma pojęcia o pieczeniu ;-)

Załączniki

• 1482138781696.jpg
    1482138781696.jpg
    45,5 KB · Wyświetleń: 153
Milenko najprostsze kruche ciasto to proporcje 3:2:1. Na 300 g mąki 200 g masła i 100 g cukru. Do tego jeszcze 2- 3 żółka. Oczywiście można to podwoić czy nawet potroić w miarę potrzeby.
Ja też muszę upiec ciasto córce do szkoły.
A w sobotę robiłam jej rybę po grecku na wigilię harcerską.

Marcia wracaj na stałe do nas.

reklama
Dzieki dziewczyny,jutro beda robic bo inaczej by wszystko zjedli.
Wczoraj jeszcze adrian byl i mu dalam do domu te co malowal ,do tego jedli w czasie pracy i szalu z iloscia nie ma a robilam z kg maki:rofl2:
Zaraz jade na zakupy bo za lepienie trzeba sie brac.NO i ogarnelo mnie przedswiateczne szalenstwo,tyle jedzenia zaplanowalam ze na bank nie zdaze tego zrobic:laugh2:

Do góry