reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Mam dosc dzisiejszego dnia...
Loka super choinka

Truskawkowa to jutro razem walczymy z pierogami,jeszcze pare uszek musze zrobic

Załączniki

• IMG_20161218_183850_061.jpg
    IMG_20161218_183850_061.jpg
    377,5 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Dziewczyny piękne drzewka! :)
Loka tez lubię duże żywe choinki :)
I my dzisiaj dostaliśmy ale leży na balkonie, czeka aż ktoś się zlituje i ją obsadzi w stojaku. Niestety sama tego nie zrobię a M dopiero w piątek na noc wróci:dry:

L-oka - cudna choinka!!!

Ja tam lubię do Wigilii usiąść ładnie ubrana, nawet obcasik musi być ;) Teraz tak rzadko gdzieś wychodzę, że to wspaniała okazja żeby poczuć się bardziej kobieco :)
Emmą też będzie " wystrojona" ale wygodnie. Bądź bawełniana sukienka albo bluzeczka i spódniczka :)

Ja rownież nie lubię sukienek i spódnic, jednak w Wigilie chciałabym ubrać coś eleganckiego.. Dzisiaj byłam w galerii ale nic nie upolowałam wiec pewnie wygrzebie coś z szafy i bedzie. F ma koszule w kratkę - zreszta identyczna jak Tata plus jeansy.

Wkurzyłam sie dzisiaj bo bratowa męża stwierdziła, że nie będziemy sobie robić prezentów, ewentualnie coś dzieciakom, z naciskiem na ewentualnie [emoji849]Walić to - tylko ja juz mam wszystko zorganizowane i spakowane. Powiedziałam, że skoro umawialiśmy sie inaczej w październiku to tak średnio teraz to odwołać. No ale trudno prezenty na urodziny juz mam [emoji5], i w czterech literach mam to, że np. Chłopak w środku lata dostanie czapkę [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ancona tyle czasu minęło że nie licze ze dojdzie;)

MIKA wczas sobie kobita zmieniła plany:-D
Ja dla dzieci mam ,jutro ostatnia paczka powinna wjechac,z m prezentów nie robimy ale ja dostałam na mikołaja telefon i pasuje mu cos kupic ale nie wiem co..

1482095181-1d1mld.jpeg

Witajcie dziewczynki świątecznie. Poczytaj was od kilku dni. Nie sądziłam że ktoś tu jeszcze pisze a tu widzę że forumowe życie kwitnie. Mam nadzieję że mnie tu jeszcze pamiętacie. My powoli przygotowujemy się do świąt. W tym roku bez szału bo wigilia u teściowej, w pierwszy dzień świąt mam dyżur, a w drugi to tylko moja mama będzie u nas i nie planuje nic robić tylko odpoczywać po pracy.

Chłopaki pomagali dzisiaj ubierać choinkę, a właściwie to Tymek bo Ignasia za bardzo kuła. Ja im kupiłam koszule w Pepco takie same. A do tego dżinsy. Oczywiście jakiś koszulki zwykle na zmianę też wezmę bo na pewno się zaraz spoca szalejąc z kuzynami. Jeszcze nie mam pomysłu na prezenty dla nich. Tymek chce pistolet Nerf
ale na to się nie zgadzam. Chyba skończy się na jakiś klockach. A Ignas nic konkretnego sobie nie życzył. W zeszłym roku miałam mniejszy problem.

Lecę spać i postaram się coś do was czasem popisać.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry