reklama
Edysiek
odkrywca
U mnie ani śladu deszczu a przydałoby się.
Dzisiaj po przyjściu z pracy dopadł mnie potworny ból głowy i musiałam się na chwilę położyć. Na szczęście duża w tym czasie zajęła się małą.
Katjuszka dasz radę.
Dzisiaj po przyjściu z pracy dopadł mnie potworny ból głowy i musiałam się na chwilę położyć. Na szczęście duża w tym czasie zajęła się małą.
Katjuszka dasz radę.
Edysiek - może u Ciebie też bedzie zmiana pogody i stąd ten ból głowy.
Katjuszka - po takiej tygodniowej zaprawie to nawet na Hawaje możecie spokojnie jechać.
F dzisiaj pół dnia chodził zatykając uszy i krzycząc "nie bede słuchał mamy", a to co wyprawiał w domu podczas deszczu to M zesiwiał juz do końca [emoji33]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Katjuszka - po takiej tygodniowej zaprawie to nawet na Hawaje możecie spokojnie jechać.
F dzisiaj pół dnia chodził zatykając uszy i krzycząc "nie bede słuchał mamy", a to co wyprawiał w domu podczas deszczu to M zesiwiał juz do końca [emoji33]
AguniaGR
Fanka BB :)
katjuszkaa
Fanka BB :)
Mika K tez zatyka uszy.. I roznosi wszystko, nie wiem co ona "wącha" ;-) nie mogę jej na placu zabaw upilnować Bo cały czas biega, a boję się żeby pod huśtawki nie wpadła.. ja jak ją hustam to zwracam uwagę na inne dzieci, ale z tego co obserwuję inni rodzice niekoniecznie, szczególne tatusiowie
Viltutti - Olek ma wyobraźnie, mam sąsiadkę w opiece to mogę podpytać co Ci "grozi " w ostateczności [emoji23]. F ostatnio latał i mówił, że Mama pali papierosy [emoji23] - co jest bzdurą [emoji15]
reklama