reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

No ja sie poważnie zastanawiam skąd mu sie biorą takie teksty, w życiu nikt go nie uderzył, wiem ze nie płacze itp, w związku z tym biorę pod uwagę psychologa. On nawet bajki ogłada takie spokojne, bardziej edukacyjne niż przygodowe i to stosunkowo rzadko.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Viltutti to jest wyobraźnia. On sobie po prostu skierował w taką stronę. Klara takie cuda wymyśla że ja też nie mam pojęcia skąd czerpie pomysły. Na pytanie co ci się śniło słyszę np że trzy muchy na stole. Jedna biała jedna czerwona a trzecia niebieska. No i o co chodzi?!

Viltutti wystarczy, że raz coś usłyszał, czy w rozmowie, czy w tv (choćby jak oglądałaś wiadomości).
Moja aż takiej wyobraźni nie ma, ale też często coś zmyśla. Dzisiaj mówi do mnie "Patrz, mam bubę, krew mi leci" . Oczywiście ani śladu buby.

Najgorsze jest to, ze jakby faktycznie go jakieś nieszczęście spotkało, to boje sie ze oleje temat, bo będę myślała ze to kolejny wytwór fantazji.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Madzikm TO dobrze że nie widzisz bo myslałam że mnie V zablokowała:p,pewnie usuneła a musiał być ostry tekst bo wszyscy zszokowani:rofl2:

ANCONA jakie trampki kupiłąś K ?ja dziś obeszłam kilka sklepów i dość że nie było rozmiaru to jeszcze takie miekkie w pięcie.

reklama
V skasowała post, więc nie szukajcie ;-) ;)

Milenko a udało się coś innego kupić?
My też po zakupach butowych, duża dostała adidasy Adidasa takie jakie chciała i stwierdziła, że już innych nie chce i nawet na rozpoczęcie w nich pójdzie.
Mała też dostała butki Link do: Różowe kozaczki dziecięce Fila - 1407305 - deichmann.com
To już na chłodne dni.

Jeszcze muszę jakoś godzinę z nią przetrwać, bo spała dzisiaj pół godziny i marudna jest strasznie.
Ja dopiero siadłam z kawą, ale mam do niej szarlotkę, którą właśnie upiekłam :-) :)

Do góry