reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Edysiek taaa sandalki na przyszly rok buhaha.nie wiem co mnie oslepilo taniutkie byly to najwyzej jak nie beda dobre to je damy komus.
Widzialam na allegro befado za kostke i pisze ze usztywnione ale kolor mlodemu nie pasuje.

Załączniki

• 1472574119140.jpg
    1472574119140.jpg
    97,2 KB · Wyświetleń: 56
  • 1472574230172.jpg
    1472574230172.jpg
    234,5 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnia edycja:
reklama
Eeech tam nic takiego w nim nie było;) dzieci mówią różne rzeczy i niestety nie mamy na to wpływu.

Milenka te na rzepy kupiłam do szkoły (84 zł) a te wsuwane (25 zł) na chrzciny i będzie miał na rozpoczęcie roku a i do szkoły mogą być na zmianę.
20160830_183307-1280x720.jpg

Załączniki

• 20160830_183307-1280x720.jpg
    20160830_183307-1280x720.jpg
    282,5 KB · Wyświetleń: 170
MÓJ M kupił mu do chodzenia pumy,tylko po szkole musimy kupić.
Ja takie chciałam bo to jeednak befado ale nie te czasy,już liczy się zdanie młodego i są zbyt kolorowe.A zwykłych trampek czarnych za kostkę nawet nie znalezliśmy dziś w jego rozmiarze
6432340739

Usunęłam, bo obczaiłam ze nie na tym wątku napisałam na którym chciałam, a wolałabym żeby jakieś szurnięte osoby postronne które nas podczytuja nie miały sensacji. Zaraz Wam streszcze o co chodziło na prywatnym.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Milenka a w wysokich do chodzenia po szkole nie będzie mu za gorąco? To już nie dwulatek że musi mieć sztywny zapiętek.
K do chodzenia ma narazie adidasy ale to jeszcze na wrzesień wystarczą bo mają siateczkę i trzeba kupić jakieś do kostki skórzane + halówki bo chodzi na piłkę 8-)

Jejku M.tez rozne teksty ma, nie przejmowalabym sie teraz. Ale obserwowac noe zaszkodzi. A pytalas go czy w ogole rozumie to co mowi? U nas ostatnio zauwazylam mase zwrotow bez zrozumienia, np. ale obciach, pytam gdzie ten obciach a M mi pokazuje palcem ze tam :-)
Ja jeszcze butow na jesien nie kupilam ale tez czeka nas wyprawa po geoxy.

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale produkcja się nagle zrobiła...
Edysiek super te buty. Chyba się po takie wybiorę jak wrócimy.

Syn znajomych (3,5) poszedł z mamą do apteki..zaczął sie głupio zachowywać a po chwili stanął na srodku (apteka pełna ludzi jak to w pl) tupnal nogą i mówi do matki "kim Ty właściwie jesteś".. prawie się dziewczyna pod ziemię zapadla bo zgrywal się jakby go porwala... strach się bać

Fajne zakupy.

Wskoczyłam w sobotę do CCC, żeby jakie butki na jesień kupić , a tam zimowe futrzaki [emoji85]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Oho, zakupy pełną parą. Ja wpadłam dziś na chwilę do sklepu i kupiłam chłopakom kilka rzeczy. Nic nadzwyczajnego, a wydałam 320 zł. A gdzie tu jeszcze buty, kurtki, itd. Puszczą mnie te dzieci z torbami.

Nasze dzieci mają już całkiem niezłą fantazję :-)

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry