reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
A ja juz wiem dlaczego mlody od tygodnia ma kaszel, nie chce jesc,pije tylko mleko i wyje bez powodu- wyszla mu 1 piatka, kolejna sie przebija i gorne dziasla juz tez miekkie.

TRuskawkowa ja w koszuli nocnej mu otworzyłam heh,ale miałam kiepska nockę.
Jednak wczoraj przechwaliłam,dziś obudziła się po 1 ,pokręciła i że chce siku,potem jeszcze z 15minut się walała po łóżeczku.A rano przed 6 daj mleko i krzyk

Rozczochraniec heh

Załączniki

• 20160826_094239.jpg
    20160826_094239.jpg
    405,8 KB · Wyświetleń: 68
  • 20160826_102830.jpg
    20160826_102830.jpg
    277,1 KB · Wyświetleń: 70
  • 20160826_103143.jpg
    20160826_103143.jpg
    324,1 KB · Wyświetleń: 61
U Was też tak gorąco? U mnie 32 stopnie. W ogóle jakąś padnięta jestem, dzisiaj po za ugotowaniem obiadu nic nie zrobiłam. A jeszcze 8 godzin pracy przede mną. Dobrze, że dzisiaj piątek.

reklama
Ja też robię zakupy na zapas, ale nie na rok do przodu.
Podejrzałam sobie trochę chińskie ciuszki i przyznam, że ładne są, ale ceny też nie takie małe. Takie tuniki co mi się podobają to gdzieś 35-40 zł. Może nie jakieś kosmiczne ceny, ale dla mnie sporo. Chyba wolę poszukać z drugiej ręki na allegro.

Do góry