reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Edysiek dziękuję :-) jak wrzucilas to zdjęcie to od razu sobie przypomniałam, że jak byłam mała to obrywalam te liście.. tylko ten mój pomidor jest tak gesty, że nie wiem czy tam kiedykolwiek coś dojrzeje.

M poszedł do kościoła z K. Od tygodnia się wybierała "do kościółka".

Mnie nie chodzi o to ze ona była wczoraj brudna, bo albo się wypierze albo nie. To były legginsy z pepco wiec luz. Mnie chodzi o to ze ona ciągle nas testuje a jak tylko na coś nie pozwolimy to albo wyje albo rzuca czymś albo się gryzie :-(

Madzik super, że w pracy dobrze się układa i Ci pasuje. Współczuję zmęczenia.

reklama
Katjuszkooo - czyli normalny bunt dwulatka, K testuje siebie, co może osiągnąć różnymi metodami.
Pocieszę cię, że to mija, oby prędzej.
I myślę, że jesteś dużo bardziej zmęczona nic niż ja ;)

Czyżby wszystkie poszły się opalać?

Agunia wszystko ok?

Ja właśnie okres dostałam. Oczywiście zawsze pecha musze mieć. Karmię piersią, ale po co miałabym jeszcze chwile spokoju mieć :-( ehh. Do tego kiepsko się czuje przez ta chorobę, mam cały czas jakieś szumy w tym uchu :-( mam nadzieję że mi przejdzie bo kolejnego antybiotyku nie zniose

Katjuszka a może Ty masz trąbkę zatkaną, jak ja miałam. Sprój zatkać nos i nabrać mocno powietrza i wypuścić to powietrze uszami.

Ja po komunii. Muszę dojść do siebie.

Madxikm dobrze że się złożyło że na całym etacie spokojniejsza praca.Pewnie potrzeba czasu żeby organizm przystosował się do funkcjonowania na pełnych obrotach.

DJMK a co na tej komunii było że dojść do Siebie musisz?;-) ;)

kATJUSZKA taaa opalamy się:cool2:,ja już okna zamkniete ,zasłony zasunięte i schowani w domu,w słońcu 36stopni,wracałam ze sklepu rano to już zdychałam;-) ;)

Robię pierwsze podejście do odpieluchowania ale chyba nic z tego nie bedzie.Ani razu na nasikała do nocnika za to mam już śmierdzącą i zsiuraną kanapę,podłoge i lego_Ona wogóle czucia nie ma,zesikała sie na kanapę i siedziała w tym mokrym w mokrych gaciach,pytam czy sie zesikała to mówi że nie.Wczoraj założyłam majtki a 5minut pozniej kupsko walnęła.

Milenka w sobotę robiłam żarcie, a wczoraj latałam z talerzami i pomagałam wszystko do porządku doprowadzić, bo wszystko w domu u nich było.

Katjuszka - co do Twojego pecha to dołączam, a nawet przebijam, bo u mnie to już drugi :D

A mój M kolejną noc z rzędu urządza histerię. Kto by pomyślał że niemowlę da mi więcej spać niż dwulatek :-I

Walkę z pieluchami na razie sobie odpuszczam. M wie o co chodzi, bo już dwa razy robiłam podejście i cały dzień ładnie korzysta z nocnika, ma tylko pojedyncze wpadki, a w kolejne dni ryk i krzyk, że chce pieluchę, obraza na nocnik i coraz więcej wpadek. Nie mam na to nerwów...

reklama
no 2w1
Ale fajnie że sobie pomagacie przy takich wiekszych imprezach,u nas nie ma takiego zwyczaju,gość siedzi za stołem i ma być obsługiwany;-) ;)
Dlatego cieszę sie że za rok mam to z głowy,fryzjer,kosmetyczka i tyle przygotowań:)

Do góry