reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Co tu taka cisza ?

U nas pochmurnie ale 18 stopni - cały dzień na polu (pomijając oczywiście drzemkę i jedzenie).

Katjuszka - jak na "froncie" ?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Ja krótko bo idę spać jako ze Z o 3:38 pobudka i usunęła dopiero jak wstawałam do K.

Ja średnio. Gorączki brak. Gardło boli i zatoki zawalone. Oczywiście nie mam co zjeść bo karmię.

K w miarę. Lepiej po antybiotyku. Nawet obiad dziś ładnie ze mną zjadła.

M charczy i smarka nieziemsko.

Niania polegla. 38,5. I uwaga... mega wymioty. Także dziś miałam do pomocy siostrę teściowej, która ma fajne podejście do dzieci.. była tu na 10, a pojechała po 16 także super. Jutro m ściągnął pracownika z urlopu i będzie w domu.. ja nie wiem co to za wirus ale wykończył mi pół okolicy...

Z zjadła i śpi. Ja leżę i mam ochotę się poddać i usnac na 24 h. Otóż obudziłam się ze scierpnieta połowa twarzy i bólem ucha. Dodatkowo szumi mi w nim strasznie. Jakieś rady? Przypuszczam, że to będzie zapalenie.... gf d jjfh c xxx :-(

Katjuszko oby w końcu Wam przeszło! złapaliście jakiegoś złośliwca który nie chce odpuścić. Może wszyscy powinniście przeleczyć się antybiotykiem bo to już strasznie długo trwa.

U nas na pewno był skok i to nie na lepsze niby H tworzy nowe słówka oczywiście bardzo dużo i w swoim własnym języku który coraz ciężej zrozumieć a jak nikt nie rozumie to odrazu się drze. Wymyśla sobie zabawy i potrafi chwilę zająć się sobą np buduje pociąg z klocków łączy w niego różne elementy i jeździ po narożniku lub ławie a niech tylko coś spadnie albo nie da się przyczepić wtedy to się dopiero wrzask zaczyna. Mówię że jak będzie się bawić na podłodze wtedy nic nie będzie się psuło ale NIE. No i tylko mama 24h tata na chwilę do zabawy ale już jeść pampka czy układanie do snu mama tatę wygania i krzyczy sio sio :). Na spacerze w wózku też niech ktoś tylko na niego spojrzy odrazu budkę zaciąga i udaje że go nie ma.
Dobrze że pogoda już się poprawiła to znowu całymi dniami będziemy na dworze a w domu lepiej nie mówić :/.

Katjuszka żyjecie?
Pokój pomalowany, posprzatane i w końcu objazdowke zrobiłam i lokal znalazłam na komunie. Kosmos wszystko pizajmowNe, ale jestem zadowolona super klimatyczne miejsce mam.

Milenka jaki kolorek pokoju? Dobrze że już salę macie możesz spać spokojnie bo teraz z tym zamawianiem wcześniej to jakieś wariactwo..

Katjuszka HALOO?jak się czujecie?

ANcona zielony i czerwony,fajne kolorki wyszły

Byłam w szkółce ale chyba dnia nie miałam bo żadne chaszcze mi w oko nie wpadło:laugh2:,kupiłam łubin niebieski bo chorowałąm na niego i z tamtego roku zakwitnął różowy:)
Czekam na słońce i idziemy się dotleniać.
a tu mamy mieć imprezkę
11128655_446853542138394_5826758167766233544_n.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry