reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Katjuszko jakoś mi ciężko uwierzyć, że tylko miesiąc został. Ale łatwo się mówi patrząc z boku :blink:
Milenko ja Cię rozumiem, bo też tak mam że ciuszków nigdy za dużo.
Sama ostatnio nic nie robię tylko siedzę na allegro, a może coś się trafi. Upolowałam małej kurtkę zimową, taką na co dzień, bo ta od kombinezonu jasna i tylko na wyjścia się nadaje. Jak przyjdzie to zobaczymy czy naprawdę ładna, szkoda nie będzie bo kosztowała 15 zł, no 25 z wysyłką.

Katjuszka a może te butki ma na styk i dlatego marznie jej nóżka, bo buty zimowe powinny być na tyle luźne, żeby można było palcami ruszać inaczej stopa marznie.
Co do spodni to mają być dresowe z Lidlu, 2 pary za 26 zł, chyba się skuszę :rofl:
http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=51504

Truskawkowa z lidla mi się zwykle fajne rzeczy trafiały. Pepco, fakt, jakoscią nie powala, ale dostępne ceny ma.

Ja dla Młodej nie miałam bluzek, ale dla starszego miałam i sobie chwaliłam je. Widać różnicę miedzy Lidlem naszym, a niemieckim w ubraniach.

Moja ma większość ciuchów z Pepco i jestem zadowolona. Co prawda zdarzają się szmatławce, ale to widać na gołe oko z jakiego materiału. No a cena to duży plus :blink:

Milenka fajna bluzeczka.

Katjuszka, ale ten czas zleciał.

DJMka, Truskawkowa współczuję kłopotów ze starszakami. W święta miałam okazję przyjrzeć się swojemu chrześniakowi, więc mniej więcej wiem o czym mówicie.

U nas też dzisiaj zimno, ale wybrałam się na z Julkiem na godzinny spacer, bo i tak musiałam zakupy zrobić.

Starszy mial 2 kurtki z Pepco ale w tym roku kupilam taka za 140zl i sorry ale roznice widac. Nie powoem, nie absolutnie nie kupuje bo do przedszkola koszulki mamy ale no roznica jest.

reklama
Cześć :-)
Ja tylko na chwilkę. wyjechalismy a zima wkroczyla pelna para a ja tak chcialan M pokazac snieg. Moze jwszcze troche mrozow bedzie i sniegu jak wrocimy.
Co do starszakow to wspolczuje. Ja nie wiem jak to bedzie i mam nadzieje ze przekdziemy łagodnie te ciezsze chwile :-)

Do góry